ANDREEA MARIN s-a despărţit de Tuncay Ozturk!

Publicat pe

Andreea Marin şi-a anunţat astăzi pe pagina de Facebook despărţirea de proaspătul ei prieten, medicul turc Tuncay Ozturk. Vedeta a pus hotărârea ei pe seama presiunii uriaşe exercitate asupra lor de către mass media.

 

2-3-andreea-marin_turc_de-brat-tifet-el_229250fe36_138ce0fee5

 

Iata mesajul Andreei Marin:

 

„Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!”

ANDREEA_MARIN_TURC_01_e5a1472263_c31e3e7d3d

 

Tuncay, în vârsată de 27 de ani, a scris pe contul său de facebook că el și Andreea au decis să pună capăt relației lor, deși în continuare există un respect reciproc între ei:  „Eu şi Andreea suntem chiar buni prieteni. Dar am luat decizia să nu luăm această relaţie în serios. Am renunţat la această relaţie. Vă mulţumesc foarte mult pentru respectul acordat relaţiei noastre'.

 

Foto: libertatea.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter