FOTO Vedete din România la Roland Garros 2013

Publicat pe

Turneul de tenis de la Roland Garros este în plină desfăşurare, urmând a se încheia duminica aceasta. Vedetele din România nu au putut lipsi de la acest important eveniment sportiv şi au postat pe Facebook fotografii de la faţa locului!

 

roxana, amalia, loredana

 

Amalia Năstase, Loredana şi Roxana Voloşeniuc, redactor şef al revistei ELLE, sunt prezente zilele acestea la Roland Garros şi profită de ocazie pentru a avea o seara ca între fete, după cum se vede din fotografia de mai sus, postată de Roxana pe contul ei de Facebook, sub titlul „Last night in Paris”.

 

roxana

 

În alte poze, Roxana apare alături de Loredana şi de tenismanul Ilie Năstase, fostul soţ al Amaliei, sau de nume celebre din  industria internaţională a modei, precum Katia Mukhina şi Miroslava Duma, alături de care Roxana a urmărit meciul Mariei Sharapova. Inutil să mai spunem că look-ul Roxanei este de fiecare dată foarte stylish!

 

roxana 2

 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă