Băieţelul Luminiţei Anghel a terminat clasa întâi! Cântăreaţa a postat o fotografie care a topit inimile fanilor

Publicat pe

Filip a venit pe lume când Luminiţa Anghel avea 43 de ani. Timpul a trecut şi iată că fiul cel mic al cântăreţei a terminat deja clasa întâi. Luminiţa a postat pe Facebook o fotografie care a topit inimile fanilor şi a scris şi un mesaj emoţionant dedicat celui mic, dar şi elevilor care au intrat în vacanţa de vară.

Băieţelul Luminiţei Anghel a terminat clasa întâi! Cântăreaţa a postat o fotografie care a topit inimile fanilorBăieţelul Luminiţei Anghel a terminat clasa întâi! Cântăreaţa a postat o fotografie care a topit inimile fanilor

Astăzi am încheiat şi noi clasa întâi. Şi cu zâmbetul pe buze după serbare şi cu FB pe linie în carnetul de note! Felicitări, copil cuminte şi bun! Să aveţi o vară binecuvântată, dragilor!', a scris Luminiţa Anghel pe Facebook, alături de o fotografie în care Filip apare cu medalie de merit şi coroniţă.

Mesajele fanilor n-au întârziat să apară. Felicitări, sunteţi foarte frumoşi', Frumuseţe de băiat!', Bravo, ce frumos e!', au comentat fanii, care le-au trimis zeci de inimioare.

La momentul în care a devenit mama lui Filip, Luminiţa Anghel era proaspăta soţie a luii Silviu Dumitriade, după o nuntă minunată, petrecută chiar de ziua ei, pe 7 octombrie 2011, pe plaja din Mangalia.

Luminiţa Anghel a mai crescut doi copii: pe David, adoptat în urmă cu 21 de ani şi pe Măriuca, o fetiţă provenită dintr-o familie cu probleme, care a fost abandonată într-un centru de plasament.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter