Cum slăbește Gabriela Cristea, după ce a născut a doua oară: ”Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit”

Publicat pe

Gabriela Cristea a devenit mămic pentru a doua oară în urmă cu puțin timp, iar acum vedeta se străduiește să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat pe parcursul sarcinii. Gabriela Cristea a dezvăluit cum slăbește după ce a născut a doua oară, însă fanii i-au sărit în cap.

Prezentatoarea TV este fericită că are două fetițe perfect sănătoase și se ocupă foarte atent de îngrijirea micuțelor Iris și Victoria. Pe parcursul celei de-a doua sarcini, Gabriela Cristea a luat câteva kilograme bune, însă a găsit o metodă pentru a scăpa de ele. Proaspăta mămică a dezvăluit cum face să slăbească, însă fanii s-au alarmat când au auzit.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc', a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

Gabriela Cristea își alăptează cea de-a doua fetiță, însă consumă ceaiuri de slăbit. Se pare că proaspăta mămică a fost asifurată de cei care comercializează acest ceai că bebelușul nu va fi afectat în niciun fel.

FOTO: Facebook

Cum slăbește Gabriela Cristea, după ce a născut a doua oară: 'Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit'Cum slăbește Gabriela Cristea, după ce a născut a doua oară: 'Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter