H&M asigură vestimentaţia echipelor Suediei pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice 2014 şi 2016

Publicat pe

H&M anunţă că va asigura vestimentaţia echipelor Suediei pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice de iarnă de la Soci din 2014, precum şi pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice de vară de la Rio de Janeiro din 2016.

 

H&M

Conform contractului pe patru ani cu Comitetul Olimpic Suedez şi Comitetul Paralimpic Suedez, H&M va crea ţinute pentru ceremoniile de deschidere şi de închidere a jocurilor. Colecţia va include, totodată, o garderobă completă şi amplă care va fi purtată de toate echipele suedeze de la Olimpiadă, atât pentru antrenament, cât şi în timpul liber. Piesele vor fi concepute în colaborare cu olimpicii suedezi, care vor da sugestii şi vor testa articolele vestimentare din colecţie chiar pe ei înşişi. De asemenea, aceştia vor colabora la noua colecţie extinsă de articole sport a H&M, ca urmare a reînnoirii angajamentului companiei de a oferi clienţilor funcţionalitate şi performanţă în hainele sport.

„ Designul va îmbina sportul şi moda într-o manieră complet nouă, iar moştenirea suedeză va avea o influenţă minunată asupra colecţiei,' a declarat Ann-Sofie Johansson, Şefa Departamentului de Design de la H&M.

Olimpicii vor da sugestii şi cu privire la conceptul Sport al H&M, oferindu-şi cunoştinţele şi experienţa pentru a crea o gamă nouă şi extinsă de îmbrăcăminte sport pentru clienţii H&M din întreaga lume. Colaborarea va debuta în ianuarie 2014, iar rezultatul acesteia se va concretiza într-o colecţie de haine sport H&M testate de atleţi profesionişti de renume mondial, pentru care performanţa şi funcţionalitatea sunt primordiale. Colecţia se va remarca, de asemenea, prin mult stil şi prin preţul care o va face accesibilă tuturor.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter