Cătălin Josan a lansat un nou videoclip, Floorplay

Publicat pe

Catalin Josan lanseaza videoclipul piesei FLOORPLAY, cel de-al treilea single de pe urmatorul sau album – Dont Wanna Miss You.

Josan

Locul de desfasurare al actiunii a fost cafeneaua-teatru Godot, un spatiu perfect pentru a ilustra povestea clipului. Peste 12 ore au fost necesare pentru ca rezultatul final sa intreaca toate asteptarile. O noapte intreaga, mai multe tinute schimbate si o scenografie demna de o piesa de teatru in toata regula au compus pe scena Godot momente desprinse parca dintr-o poveste de dragoste cu final fericit.

Regizorul clipului, Alex Ceausu, a filmat de fapt relatia dintre o vedeta, indiferenta si aroganta (interpretata de Catalin Josan) si asistenta acestuia, indragostita nebuneste de cel care de fapt o trateaza cu un aparent dispret.

Vocea feminina a single-ului este asigurata de finalista primului sezon Vocea Romaniei – Iuliana Puschila. In clip ea joaca rolul asistentei care va surprinde printr-o schimbare dramatica de look, trecand de la o atitudine inocenta, usor naiva, la o imagine senzuala si eleganta.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gyFnyiXfOMw[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter