Târgul de bijuterie contemporană AUTOR revine cu o ediţie aniversară!

Publicat pe

După cinci ani şi nouă ediţii cu activitate intensă, cel mai important eveniment dedicat bijuteriei de Autor din sud-estul Europei revine cu o ediţie aniversară, între16 şi 17 noiembrie, la Sala Dalles din Bucureşti.

afis autor

Autor 10 reuneşte 55 creatori de bijuterii, selectaţi pe baza aplicaţiei si a unor criterii detaliate. Conceptele creative sunt de maxima varietate, pentru ca bijuteria contemporana, dincolo de forta ei decorativa, reflectă dinamica unei societăţi si tendinţele actuale.

972477_10152007781522630_1492260522_n

Unul dintre scopurile declarate ale evenimentului este de a facilita întâlnirea dintre artişti şi publicui lor. Bijuteria de autor are finalitate în momentul în care este purtată, iar valoarea acesteia provine din interpretările şi discuţiile pe care publicul le generează în jurul ei.

Acum, când am ajuns la a 10-a ediţie, avem confirmarea a ceea ce spuneam în urmă cu cinci ani, când am iniţiat acest proiect: Bijuteria de autor are viitor', a declarat Dan Pierşinaru, fondatorul Autor.

 

Cea de-a zecea ediţie a Târgului de bijuterie contemporană Autor marchează trecerea la o nouă etapă: Autor devine internaţional! Cu o frecvenţă bianuală şi o durată de două zile, Autor are urmatoarele secţiuni: Focus Designer, New Entry, International, Design de Obiect.

 

Recomandat de…

Pentru Autor 10, amenajarea va fi una spectaculoasă, sub semnătura arhitectului Atilla Kim. Mai mult, secţiunea Recomandat de…' este susţinută la această ediţie aniversară de un invitat cu totul şi cu totul special: Maria Lucia Hohan, designerul vestimentar ale cărei creaţii au magnetizat Hollywoodul. Astfel, în prima zi a târgului, pe 16 noiembrie, Maria Lucia Hohan va face propria selecţie a bijuteriilor prezentate în premieră la Autor, acordându-le titlul onorific „Recomandat de Maria Lucia Hohan” (reprezentat vizual printr-o plăcuţă decorativă).

 1422667_10152007781477630_983257023_n

Premiul AAA – Autor Awesome Award

Pe durata târgului, un juriu internaţional, format din specialişti în domeniul vizual artistic, va analiza bijuteriile, iar la această ediţie premiul Autor Awesome Award (lansat în primăvară şi acordat designerului român cu cea mai bună colecţie/piesă) este şi el unul de excepţie: o bursă de trei luni la cea mai prestigioasă şcoală de bijuterie contemporană din Florenţa – Le Arti Orafe.

 

Preţul unui bilet de intrare: 10 lei

ORAR: Sambata 16 noiembrie, duminică 17 noiembrie:  11.00 – 20.00

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter