Malvina Cservenschi lanseaza un nou set de bijuterii

Publicat pe

Dupa lansarea colectiilor M by Malvina, My First Diamond si Baby Malvensky, Malvina Cservenschi revine cu un nou set de bijuterii: colectia Magic Light.

 

Pornind de la un simbol clasic al mitologiei orientale – ochiul magic – colectia Magic Light surprinde printr-o alaturare estetica de suprapuneri imprevizibile: magie versus traditie, eleganta versus extravaganta, rafinament versus simplitate.

 

Colectia este alcatuita din seturi de cercei, inel si colier cu pandant, in cele trei culori consacrate (rosu, albastru, roz pudrat), fiecare cu o simbolistica specifica. Elementul inedit al colectiei este piatra Signity, o piatra semipretioasa, impecabila in culoarea si claritatea pe care o emana. Dincolo de aceasta transparenta perfecta, fiecare piatra Signity este taiata in proportii ideale in asa fel incat stralucirea si luminozitatea bijuteriei sa para absolut ireale.

Ochiul magic este menit sa ne protejeze si sa vegheze asupra persoanelor dragi. Am ales sa reinventez acest simbol din dorinta de a capta intr-o bijuterie inedita spiritul pretios, optimist, extravagant, spectaculos al Craciunului si de a transforma bijuteria intr-o explozie de stralucire', declara Malvina Cservenschi

Malvina Cservenschi lanseaza un nou set de bijuteriiMalvina Cservenschi lanseaza un nou set de bijuterii

 

Mai multe detalii pe www.malvensky.com 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter