Declaraţie de stil american

Publicat pe

Ethan Allen, brand reper în designul de interior din Statele Unite, şi-a deschis de curând primul magazin est-european la Bucureşti.

Dining

Centrul de Design oferă servicii superioare de consiliere din partea unor designeri profesionişti. Aceştia vă întâmpină într-un decor distins, marcat de piese-statement cu personalitate clasic-modernă. Artizanatul de mare fineţe, finisajele alese şi stilul inconfundabil vă cuceresc de la prima întâlnire. Mobilierul şi decoraţiunile prezintă trăsături unice: sunt lucrate manual, nu veţi întâlni două piese identice, iar fiecare dintre dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege orice detaliu.

 

Living_1 MF, EXP +,W/OTTO

De altfel, Ethan Allen şi-a creat un renume din setarea standardelor: de la exigenţa pentru calitate la experienţa inimitabilă. Marca distinctivă a conceptului este dată de cele 5 Semnături Stilistice, reunite într-un ansamblu armonic: Elegance, Modern, Romance, Vintage, Explorer.

Centrul de Design este amplasat în Complexul Comercial Băneasa şi îşi oferă gratuit serviciile de design. De asemenea, în primele şase luni beneficiaţi de consultanţa decoratorului american invitat.

 

Living_2

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter