CONCURS ANULAT: Câştigă o invitaţie dublă la Holi Music Color Festival în Mamaia

Publicat pe

 ORGANIZATORII  HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL AU DECIS SA ANULEZE EVENIMENTUL DIN 16 AUGUST, DIN MAMAIA „DATORITĂ INTERESULUI SUB AŞTEPTĂRI AL PUBLICULUI”.
PRIN URMARE,  ACEST CONCURS NU MAI ESTE VALABIL.

NE CEREM SCUZE ŞI VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE.

Revista Viva te trimite la festivalul culorilor pe 16 august, în Mamaia!
1544549_674642549294880_922015595067849799_n

Intră în concurs şi poţi câştiga una din cele 10 invitaţii duble la Holi Music Color Festival, din 16 august, în Mamaia.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi în pagina de concurs (secţiunea de comentarii) la întrebarea Care este culoarea ta preferată şi ce înseamnă ea pentru tine?' şi esti automat înscris/ă  în tragerea la sorţi.

 

Holi Music Color Festival 2 – Cel mai colorat eveniment de muzică de pe litoral

Pe 16 August Stațiunea Mamaia devine gazda celor mai cunoscuți DJ din România care vor mixa la cel  mai colorat eveniment al verii: HOLI Music Color Festival 2 – 12 ore de muzică și evenimente înglobate intr-un concept unic dedicate culorilor.

 

HOLI Music Color Festival – cel mai mare festival al culorilor organizat până acum în țara noastră își anunță o nouă ediție, pe 16 august, pe Plaja Legendary Beach situată la 300m nord de Casinoul din Mamaia, unde organizatorii au pregătit nu mai puțin de 18.000 de pungi cu pudră colorată.

 

Festivalul își propune să creeze o atmosferă electrizantă în care toți participanții sunt egali, în care nu există diferențe sau discriminări, un moment unic în care toți se contopesc într‐o mare de culoare și
bucurie.

 

Evenimentul se va desfășura între orele 11.00 – 23.00

MC-­‐ul evenimentului va fi Adrian Mihăilă „The Hitman' și va fi susținut de cei mai în vogă DJ din România care vor mixa pentru a crea o atmosferă de neuitat dominată de fericire, dans și multă, multă distracție.

 

Vom dansa pe seturi puse de Edward Maya, Almud și Konstantin, Vika Jigulina, DJ Nick Kamarera, DJ Energy K, DJ Bogdan Popoviciu, DJ Lucian Bărbulescu.
Zone tematice vor completa atmosfera plină de culoare: body-­‐painting, chill-­‐out, iar diferitele momente artistice, proiecțiile de imagini și jocurile de lumini vor contribui la crearea atmosferei pline de culoare marca HOLI Music Color Festival 2.

 

Elementul inedit adus de acest festival in Romania il reprezintă pudra colorată, care permite participanților să se exprime într-­un mod unic și să rămână cu o experiență de neuitat. Astfel, toți sunt invitați să poarte
îmbrăcăminte de culoare albă. Din oră în oră numărătoarea inversă marchează momentul în care se aruncă deasupra mulțimii pudră multicoloră dând naștere la o atmosferă plină de bucurie și culoare.

 

Pudra este produsă special pentru aceste evenimente din orez și coloranți alimentari. Este fabricată în Uniunea Europeana și este certificată pentru utilizarea în aceste scopuri. Pudra nu este poluantă, nu este
toxică, nu produce alergii și este solubilă în apă.

 

Regulament concurs:

1. Concursul este valabil în perioada 7 august – 13 august 2014. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar şi pe viva.ro pe 13 august 2014.

2. Invitaţia este valabilă pentru două persoane, în ziua de 13 august 2014, numai la evenimentul menţionat. Invitaţiile câştigate în urma concursurilor sunt valabile numai în limita locurilor disponibile şi nu se pot face rezervări pentru acestea.

3. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter