Castiga premii de la Inka!

Publicat pe

Intre  5 si 18 noiembrie te invitam la concursul „Inka. Ce e bun pentru ai mei', iar Inka iti ofera premii de care sa te bucuri alaturi de cei dragi.

 

Raspunde la intrebarea din concurs printr-un comentariu si poti castiga, prin tragere la sorti cu ajutorul programului „The Hat', unul dintre cele patru premii de la Inka:

 

Doua premii principale: cate un fierbator electric si cate doua pachete de 180 g de Inka

Sase premii secundare:  cate doua pachete de 180 g de Inka

 

Intrebare: Care a fost cel mai placut moment pe care l-ai petrecut in familie?

 

 

 

Inka este o bautura cu ingrediente nutritive naturale si sanatoase, obtinuta din cereale prajite precum orzul si secara, dar si radacina de cicoare. Poate fi consumata atat acasa, fiind potrivita pentru intreaga familie, cat si la serviciu, fara restrictii. Nu contine cafeina, alte ingrediente artificiale sau conservanti, de aceea poate fi consumata chiar si de copii incepand cu varsta de 3 ani. Atunci cand este consumata cu lapte reprezinta o sursa suplimentara de calciu si proteine, indispensabile pentru dezvoltarea organismului tanar.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter