Vedetele s-au relaxat in weekend la Sinaia

Publicat pe

Weekendul trecut, Sinaia a fost centrul atractiei pentru vedete, care au ales ca destinatie Perla Carpatilor cu ocazia inaugurarii celui mai nou hotel de lux din statiune, Hotel International.

 

Insotite de familie, vedetele au avut ocazia sa incerce facilitatile hotelului de patru stele si au participat la evenimentul The High Life Party, o celebrare a luxului, confortului si relaxarii, a carui gazda a fost Cabral Ibacka.
 

 

 

Hotelul International Sinaia a fost construit in 1983 pentru turistii straini, iar in 2011 a beneficiat de un amplu proces de renovare, pentru care s-au investit 6 milioane de euro. Parte a grupului hotelier International, hotelul din Sinaia este construit pornind de la conceptul „Where Business Meets Leisure”, fiind astfel destinat atat turismului de afaceri, cat si segmentului de relaxare si turismului individual. Cu 180 de camere, un Centru de Conferinte si Evenimente care dispune de 11 sali, trei restaurante, centru spa si centru de divertisment, Hotel International Sinaia a reprezentat primul pas in dezvoltarea Grupului Hotelier International.

Foto: Raluca Tamas, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter