Castiga Super premii cu Viva! si Flanco

Publicat pe

Cuptor cu microunde Whirlpool

Revista Viva! impreuna cu Flanco ti-au pregatit super premii pentru Sarbatoarea Pastelui. Participă la concurs şi poţi câştiga unul din cele 3 cuptoare cu microunde Whirlpool MWD 308 BL. Daca folosesti toate functiile acestui cuptor, cu siguranta prepararea meselor de Paste va fi floare la ureche.

 

Pentru a participa la concurs, completeaza formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebare si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii puse in joc.

 

Pentru ca vrem sa te ajutam, iti dam un indiciu: raspunsul la intrebare il gasesti aici. Succes!

 

 

DespreFlanco

Din 1994, Flanco este magazinul in care romanii au incredere cand vine vorba despre produse IT, electronice si electrocasnice. Clientii Flanco revin in magazine ori de cate ori au nevoie de produse electronice, electrocasnice sau IT ori, pur si simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru ca au incredere in consultantii specializatisi in calitatea serviciilor oferite.

 

Retailul este intr-o continua evolutie, Flanco fiind promotor alinovatiei si tehnologiei. In magazinele Flanco gasesti tot ceea ce inseamna produse cu performante superioare si tehnologii de ultima ora, care pot fi testate pe loc, plus cea mai extinsa gama de servicii.

 

FELICITARI castigatorilor Berzantu Alina, Potolinca Petronela si Alexandru Alin!

 

 
 

Verificare

1. Concursul este valabil în perioada 3 – 8 aprilie. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar şi pe viva.ro in data de 10 aprilie

2.  Câștigătorii vor fi afișați pe pagina viva.ro.

3. La concurs se poate participa o singură dată.

4. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

5. Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii sunt rugati sa dea un e-mail la adresa [email protected] in care sa mentioneze premiul castigat, numele exact, adresa completa si numarul de telefon.

6. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România si a partenerului Flanco, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter