Vedete care au fost părăsite înainte de nuntă

Publicat pe

Nu toate poveștile de dragoste pot sau trebuie să aibă happy end, iar lucrurile nu stau altfel nici în cazul vedetelor.

 

Mai jos găsești o listă a celebrităților care și-au părăsit partenerii înainte de a păși spre altar.

 

Julia Roberts şi Kiefer Sutherland

În 1991, Julia Roberts urma să se căsătorească cu Kiefer Sutherland, însă Julia l-a părăsit cu trei zile înainte de nuntă. În 14 iunie, în ziua când ar fi urmat să aibă loc nunta, ea a plecat în Irlanda cu cel mai bun prieten al ei, actorul Jason Patric. Succesiv, Kiefer a declarat ulterior că a fost un episod dureros'. Actriţa, care mai târziu a jucat în Runaway bride', s-a căsătorit apoi cu cameramanul Danny Moder, în timp ce Kiefer s-a căsătorit cu Kelly Winn, de care a şi divorţat, la scurt timp după nuntă.

 

Hugh Hefner şi Crystal Harris

Crystal Harris şi mogulul Playboy, Hugh Hefner, plănuiau să se căsătorească în iunie 2011, dar Crystal a anulat căsătoria cu doar cinci zile înainte de marele eveniment. În urma acestui episod, Hugh a scris pe Twitter: Inima lui Crystal s-a cam răzgândit' şi, în aceeaşi seară, şi-a invitat prietenii să vizioneze filmul The Runaway Bride' la reşedinţa Playboy. În 2012 cei doi s-au împăcat şi s-au căsătorit de Revelion, în acelaşi an. Crystal avea 26 de ani şi Hugh 86.

 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Affleck a cerut-o pe Jennifer Lopez cu un inel din diamante roz de 6 carate, în valoare de aproape 1,5 milioane de dolari şi au programat nunta pentru 14 septembrie 2003, însă după ce o dansatoare exotică a declarat că Ben a avut o relaţie cu ea în timp ce era cu Lopez, JLo a anulat nunta. Nu cred c-am mai suferit atât de mult cum am suferit atunci', a declarat JLo mai târziu. Affleck s-a căsătorit ulterior cu actriţa Jennifer Garner, iar JLO cu Marc Anthony.

 

Demi Moore şi Emilio Estevez

În 1986, Demi Moore şi Estevez au trimis invitaţiile pentru nunta care urma să aibă loc în decembrie, însă chiar înainte de ceremonie cei doi au anunţat că vor să rămână just friends'. Anul următor, Demi s-a căsătorit cu Bruce Willis. Într-o întorsătură ciudată a lucrurilor, în 2006 Emilio a fost regizorul unui film în care au jucat Demi şi cel de-al doilea soţ al ei, Ashton Kutcher. „Eu şi Demi ne-am mai văzut de-a lungul anilor, dar să lucrez cu ea a fost ca şi cum ne-am fi întors în vremurile în care eram împreună, a declarat Estevez pentru revista People.

 

Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt

Înainte de perioada Brangelina', Brad a fost la braţul unei alte femei frumoase, Gwyneth Paltrow, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare ale filmului Seven'. Cei doi urmau să se căsătorească în East Hampton, New York, în vara lui 1997. Abia aştept să merg la altar, să port verigheta, să sărut mireasa', declara Brad pentru „Rolling Stone”, însă Gwyneth a anulat nunta, motivul oficial fiind că se simte mult prea tânără pentru a face un asemenea pas. Prin acea decizie am încurcat mult lucrurile pentru mine şi Brad… şi am fost supărată mult timp după aceea', a spus ea.

 

Alec Baldwin şi Janine Turner

Cei doi s-au logodit în 1983, când aveau amândoi 20 de ani şi erau la începutul carierei. După ce au stabilit data nunţii, Alec s-a răzgândit. Despărţirea a fost foarte, foarte dureroasă', a spus Janine ulterior. Succesiv, Janine nu a mai avut acelaşi succes ca actriţă şi presa străină a susţinut că a fost surprinsă în timp ce încerca să amaneteze inelul de logodnă de la Alec.

 

Sienna Miller şi Jude Law

Sienna Miller a anulat logodna cu Law în iulie 2005, după ce viitorul soţ a mărturisit că a avut o relaţie cu babysitter-ul copiilor lui. Cei doi s-au împăcat abia în 2009 şi presa a început să speculeze că o posibilă nuntă ar fi urmat să aibă loc în Franţa, însă cei doi s-au despărţit iar, în 2011.

 

Katie Holmes şi Chris Klein

Înainte de căsătoria cu Tom Cruise, Katie a fost logodită cu actorul Chris Holmes. Cei doi s-au logodit în 2003, de Crăciun, însă relaţia lor s-a încheiat în 2005, după cinci ani împreună. La doar câteva luni după despărţirea de Homles, Katie a apărut la braţul lui Tom Cruise.

 

Jesse James şi Kat Von D

Fostul soţ al Sandrei Bullock, Jesse James, şi Kat Von D s-au întâlnit în 2010 şi s-au logodit un an mai târziu. Cei doi s-au despărţit în 2011, chiar înainte de nuntă.

 

Marilyn Manson şi Evan Rachel Wood

Rocker-ul şi tânăra actriţă s-au logodit în 2006, dar s-au despărţit în 2008. S-au împăcat un an mai târziu, iar Marilyn a cerut-o de soţie în 2010, în timp ce era pe scenă, în Paris. Opt luni mai târziu Evan a anulat însă nunta şi s-a căsătorit cu actorul britanic Jamie Bell.

 

Maria Sharapova şi Sasha Vujacic

Maria şi fostul baschetbalist al L.A. Lakers s-au logodit în octombrie 2010 şi ar fi urmat să se căsătorească la Instanbul. Maria a rupt, însă, logodna şi a început să se vadă cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov.

 

Lance Armstrong şi Sheryl Crow

La scurt timp după ce Lance a divorţat, în septembrie 2003, a început să se vadă cu Sheryl. Cei doi şi-au anunţat logodna în septembrie 2005, au închiriat locul în care ar fi urmat să aibă loc nunta, însă până la sfârşitul lui 2006 s-au despărţit. Ea voia copii, iar eu nu mai voiam, de-abia ieşisem dintr-o căsnicie şi aveam deja copii…', a scris cicilistul în cartea sa autobiografică.

 

Gabriela Badica, Foto: Northfoto

Vedete care au fost părăsite înainte de nuntăVedete care au fost părăsite înainte de nuntă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter