Noaptea în care vedetele şi-au dezvăluit pasiunile

Publicat pe

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, Laura Cosoi, Jojo si-au adus jocurile preferate din copilarie sau din prezent si s-au distrat cu o parte din pasiunile lor la evenimentul agentiei de talent de management si comunicare Talentivity din cadrul Noptii Agentiilor.

 

Astfel, Laura Cosoi a intampinat oaspetii cu cafele, Razvan Fodor i-a primit cu bancuri spumoase si cocktailuri savuroase, Adela Popescu si-a aratat maiestria de a scrie si vorbi invers cu mare lejeritate, Radu Valcan a demonstrat pasiunea sa pentru fotografie, Jojo a facut un campionat de Piticot, jocul copilariei ei, Alina Chivulescu a extras premii diverse din tombola pentru toti vizitatorii, iar Ada Condeescu a citit poezii dragi ei.

Adelina si Cristi Chivu, Iulia Vântur, Adina Galupa, Tili Niculae, Ana Baniciu au participat, de asemenea, la evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii.

Printre glume, rasete, bancuri, cocktailuri delicioase si dulciuri gustoase, celebritatile reprezentate de Talentivity si oaspetii s-au distrat cu selfie-uri haioase purtand ochelari galben-fosforescent in forma de inima.

Noaptea în care vedetele şi-au dezvăluit pasiunileNoaptea în care vedetele şi-au dezvăluit pasiunile

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter