(P) GĂTEȘTE SĂNĂTOS!

Publicat pe

Vedetele de la Hollywood au mereu o siluetă de invidiat, iar secretul lor constă într-un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată și variată, bogată în fructe și legume proaspete, atent gătite.

 

Dita Von Teese

 

Cum prepararea alimentelor este extrem de importantă pentru sănătatea corpului, produsele de la Flanco îți vor ușura munca în bucătărie și te vor ajuta să obții într-un timp scurt preparate gustoase și sănătoase.

 

Jennifer Garner

 

Robotul de Bucătărie Philips dispune de o tehnologie PowerChop ce combină forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere și castronul interior, oferind rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât și pentru cele tari. Este, de asemenea, perfect pentru prepararea piureurilor și pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri! Cu ajutorul robotului Philips vei putea prepara cu ușurință de la cea mai gustoasă pâine, la smoothie-uri sănătoase și delicioase.

 

robot3

 

Cu tehnologia exclusivă AL ȘASELEA SIMȚ de la Whirlpool, gătitul devine mai simplu. Datorită sistemului de monitorizare al energiei absorbite de alimente, mâncarea este gătită perfect, fără prea mult efort. AL ȘASELEA SIMȚ monitorizează schimbările, precum pierderea căldurii din cauza deschiderii ușii cuptorului, și adaptează temperatura și timpul de preparare, creând astfel condițiile optime pentru ca preparatul să iasă gustos și sănătos. De asemenea, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM are incluse alte două funcții, ce te vor ajuta să economisești timp și energie: sistemul Ready 2 Cook, ce elimină necesitatea preîncălzirii, și sistemul Cook3, cu ajutorul căruia poți prepara până la trei feluri diferite în același timp, fără ca gusturile și aromele să se amestece. Nu în ultimul rând, funcția Maxi Cooking te va ajuta să prepari cu ușurință bucățile mari de carne. În plus, această funcție face ca alimentele să fie mai crocante, temperatura crescând mult mai încet, ceea ce previne uscarea alimentelor.

 

Cântarul de bucătărie de la Tefal te va ajuta să obții cantitatea ideală de ingrediente pentru prăjituri, având funcție pentru a cântări lichide în centilitri sau decilitri.

 

cantar

 

Diminețile vor fi mai savurose datorită espressorului „2 in1. Noul dispozitiv port filtru pentru cafea cremă este potrivit atât pentru cafea măcinată, cât și pentru pods-uri E.S.E (Easy Serving Espresso). De asemenea, programul „Cappuccino System mixează aburi, aer și lapte, producând o spumă cremoasă și bogată pentru cappuccino, în timp ce suprafața încălzită pentru cești păstrează ceștile calde, exact ca într-un coffee shop.

 

espressor1

Plită incorporabilă Whirlpool GOR 6416 NB, Cristal, Gaz, cu patru  arzătoare, aprindere electrică și grătare din fontă, realizată din  material de sticlă neagră.

 

Plita

Mixer Braun MR745 Aperitive dispune de două viteze, 750 W putere, un pahar gradat, un vas tocător de 350 ml, un vas 1l și un tel.

 

mizer

Storcătorul de fructe de la Philips te va ajuta să îți prepari rapid sucuri naturale și să te menții în formă în fiecare zi. Aparatul este ușor de folosit, dar și de curățat. Datorită designului rotund și a suprafețelor netede, pulpa este la îndemână și ușor de îndepărtat. Poți prepara până la 2 l de suc dintr-o mișcare, grație sistemului inovator de extragere a sucului cu tehnologia QUICKClean.

 

storcator

 

CONCURS

Urmărește site-ul Viva.ro! În luna aprilie, Flanco și Revista Viva! ți-au pregătit o mulțime de premii surpriză care te vor ajuta să gătești rapid, gustos și sănătos în fiecare zi.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter