Câştigă un curs gratuit de Make-Up la DallesGO!

Publicat pe

Îţi place place să te joci la tine acasă de-a make-up artist-ul? Ai idei nenumărate şi răbdare nelimitată pentru a realiza diferite tipuri de machiaj? Viva.ro te invită la concurs şi îţi oferă şansa de a câştiga un curs after work pe măsura creativităţii tale.

Dalles3

Participă la concurs și ai șansa de a câștiga cursul de Make-Up, modulul Începători, organizat de Universul DallesGO!

Premiu – curs gratuit de Make-Uporganizat de Universul DallesGO

Format : 3 luni de zile, o dată pe săptămână, after work, între orele 18:30 – 21:30.

Profesor : Diana Ionescu

Preţ: 1.600 lei

Pana pe 8 mai, spune-ne într-un comentariu la acest articol cum ai descoperit pasiunea pentru make-up şi eşti înscris în concurs! Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. 

Dacă vrei să îți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un talent care poate deveni o carieră alege acum cursurile din portofoliul Universul DallesGO

Cursurile de Make-up se adresează femeilor care vor să-şi afirme feminitatea şi sunt interesate să afle care sunt regulile de îngrijire şi frumuseţe. Un machiaj reuşit este expresia încrederii pentru că limbajul nonverbal este mai convingător decât nişte simple cuvinte. Modulul Începători îţi permite să descoperi detaliile fizionomiei şi modul în care trăsăturile pot puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului.

În cadrul sesiunilor, vei fi instruită pas cu pas în tehnica diverselor stiluri de machiaj, cursul pornind de la ideea că oricine are aptitudini artistice şi că poţi învăţa pe propria persoană, sau pe un model, cum poţi scoate în evidenţă ceea ce avantajează o faţă. Vei afla ce machiaj ți se potrivește și cum să aplici corect produsele cosmetice, care sunt nevoile fiecărui tip de ten şi paşii spre un machiaj impecabil, aplicând pe propria imagine sfaturile personalizate de machiaj și skin care. Te vei pune la curent cu ultimele tendinţe de frumuseţe şi vei afla trucuri de make-up de care nu ți-a spus nimeni și care îți vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

 

Diana Ionescu, fashion make-up artistul care le va dezvălui cursanţilor tainele machiajului, este unul dintre cei mai creativi make-up artisti autohtoni și unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie, având experiență considerabilă în domeniile fashion, beauty și avangardă.

Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri în cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de șapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendințe în Modă, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online și PR. După trei ani, cinci sezoane și peste 600 de cursanti, platforma de learning continuă să se dezvolte și să le rezerve cursanților o experiență din ce în ce mai interactivă și full access la cele mai importante nume din industrie si la profesori de top, cota de popularitate a cursurilor crescând cu fiecare ediție.

Contact: www.dallesgo.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter