Robert Downey Jr, îndrăgostit ca-n prima zi de soţia sa

Publicat pe

Robert Downey Jr şi frumoasa lui soţie, Susan, demonstrează că dragostea poate să rămână vie şi după trecerea anilor. Iată ce tandri au fost cei doi la premiera mondială a filmului Iron Man 3, ce a avut loc pe 24 aprilie la Los Angeles!

 

colaj robert downey

 

Adevărul este că la 39 de ani şi mamă a unui copil, Susan Downey arată splendid! Ea a fost  foarte sexy pe covorul roşu în seara premierei, într+o rochie orange aprins cu detalii aurii, aşa că nu-i de mirare ca soţul ei, cu 9 ani mai mare, nu şi-a putut dezlipi privirile şi… mâinile! Robert Downey Jr. a fost foarte tandru cu ea şi, mai mult, a ţinut să facă şi o declaraţie impresionantă. „Vechea zicală –  în spatele oricărui bărbat puternic stă o femeie incredibilă – este adevărată. Îi datorez mare parte din succesul meu lui Susan. Facem o echipă minunată împreună!”, a spus Downey Jr, citat de Daily Mail.

 

'Iron Man 3' film premiere, Los Angeles, America - 24 Apr 2013

 

Susan Downey este de meserie producător. Cei doi s-au cunoscut cu mai bine de 10 ani în urmă, pe platourile de filmare ale peliculei Gothika, şi s-au căsătorit în 2005.  Anul trecut li s-a născut primul copil, un băiat pe nume Exton Elias Downey.

 

"Iron Man 3" World Premiere

 

Foto: Hepta

 

Vezi şi fotografii de la premiera Iron Man 3 din Paris

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter