Concurs: Câştigă 8 premii a câte 3 cutii de praline After Eight

Publicat pe

8 Martie se apropie, iar tu poţi primi un cadou special cu această ocazie. Dacă îţi place ciocolata, atunci combinaţia rafinată dintre ciocolata neagră şi crema de mentă din pralinele After Eight va fi cea mai inspirată alegere pentru seara de 8 Martie.

 

 Fotografie concurs After Eight new

Castigatori:

1. Irina Anghel – 16 like

2. Alina Popescu – 7 like

3. Vlad Adriana – 82 like

4. Gabriela Balasa Matei – 7 like

5. Cristina Popescu -10 like

6. Ladunca Ionelia- 11 like

7. Ella Pin – 5 like

8. Mihaela Cenghetis – 8 like

 

Intră în concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 8 premii constând fiecare în câte 3 cutii de ciocolată After Eight.

Ce trebuie să faci

 

Povesteşte AICI cum îţi petreci serile alături de cei dragi.

 

Ce poţi câştiga

 

After Eight îţi oferă 8 premii a câte 3 cutii delicioase de praline After Eight.

 

1. Concursul este valabil în perioada 6-8 martie 2014.

 

2. Câştigătoarele vor fi cele ale căror poveşti vor primi cele mai multe like-uri.

 

3. Câstigătorii vor fi anunţaţi în data de 10 martie 2014.

 

4. La concurs se poate participa o singura data.

 

5. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

 

6. Câstigatorii pot intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

 

a. Toti câstigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected], pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul.

 

b. Premiile vor fi trimise o singura data prin curier de catre Ringier Romania care nu-si asuma nici o responsabilitate în ceea ce priveste ajungerea acestora la destinatie.

 

6. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter