Laura Cosoi a lansat o carte de bucate - FOTO

Publicat pe

În prezenţa prietenilor şi a presei, Laura Cosoi a lansat cartea de bucate „Rămâi la masă? – Reţete de suflet pentru cei dragi”, în care vedeta a adunat reţete sănătoase ale unor preparate pe care le îndrăgeşte.

 

Cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care l-a adoptat, bazat pe multă mişcare şi dans, Laura Cosoi împărtăşeşte acum publicului şi secretul unei nutriţii sănătoase şi echilibrate.

 

„«Rămâi la masă?»(Curtea Veche Publishing) este jurnalul meu culinar, felul în care îmi organizez o parte din viaţă, cuprinzând reţete pe care de cele mai multe ori le gătesc celor dragi. De-a lungul anilor am realizat cât este de importantă alimentaţia, am făcut eforturi în a-mi cunoaşte organismul până în cel mai mic amănunt, m-am pliat după cerinţele lui şi mi-am adaptat meniul la acestea. Mai mult decât atât, am constatat că a mânca sănătos poate însemna şi «gustos».”, mărturiseşte Laura pe blogul său.

Laura Cosoi a lansat o carte de bucate - FOTOLaura Cosoi a lansat o carte de bucate - FOTO

 

Reţetele propuse de vedetă sunt uşor de gătit, adaptate stilului de viaţă modern şi se bazează pe ingrediente sănătoase.

 

Foto: Armand Ionescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter