Răspunde provocării! Câştigă o invitaţie exclusivistă la lansarea Noului Lexus NX de la Paris!

Publicat pe

La începutul lunii august Lexus Europe a anunţat un parteneriat creativ cu will.i.am, un artist inovator, un muzician și un antreprenor global.

 

lexus1

 

Ca parte a campaniei de lansare a noului și spectaculosului Lexus NX, câștigătorul premiului Grammy va conlucra cu prestigioasa marcă premium pentru a conferi noi dimensiuni designului provocator si tehnologiei avansate.

 

Anunţul marchează momentul iniţial al unei colaborări unice, care va uni lumea muzicii cu cea a designului și tehnologiei. În cadrul campaniei, will.i.am va crea o viziune proprie asupra modelului NX, ce va fi dezvoltată într-o ediţie limitată a acestui SUV premium din clasa medie.

 

Doar cu revista VIVA! şi viva.ro poţi câştiga un bilet de intrarea la un eveniment exclusivist desfasurat la Paris intre 24-25 septembrie, în cadrul căruia va avea loc lansarea noului Lexus NX, iar will.i.am va susţine un mini-concert.

 

Vei fi tratat ca o vedetă şi vei avea totul inclus: transport, cazare şi masă. Tot ce trebuie să faci este să completezi datele tale în formularul de mai jos şi să răspunzi la întrebare.

 

Câştigătorul va fi anunţat telefonic si pe e-mail de către redacţia VIVA!, în funcţie de răspunsul la întrebare.

 

Data limita a înscrierii este 15 septembrie.

 

Mai multe detalii despore noul Lexus NX si campania sa de lansare „Unghiuri provocatoare” găsiţi aici:

 

http://www.lexus.ro/car-models/nx/nx-house/index.tmex#/strikingangles

 

Câştigătorul concursului este Diana Vasuian din Bucuresti. Felicitări!

 

Lexus castigator2

lexus

 

 

Inscriere in concurs

 

Verificare

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter