Alexa Chung – La New York, într-o jachetă statement Hilfiger Collection

Publicat pe

Vedetele încep să îşi dezvăluie preferinţele vestimentare pentru această toamnă şi să poarte piese care pot fi orcând o sursă de inspiraţie pentru fashionistele de oriunde.

 

 

alexa chung1

 

Alexa Chung, modelul britanic, prezentatoarea si editorul Vogue UK, a fost surprinsă la New York purtând Hilfiger Collection.

 

Alexa a a ales o jacheta statement din colectia Hilfiger Toamna 2014. Jacheta din lana tartan rosie este decorata cu un print supradimensionat.

 

Alexa isi pune amprenta pe acest look purtand piesa in combinatie cu o camasa alba Tommy Hilfiger si pantaloni negri de piele Tommy Hilfiger. Look-ul Alexei si outfituri similare sunt disponibile in magazinele Tommy Hilfiger la nivel global.

 

Alexa si-a inceput cariera in modeling la varsta de 16 ani si mai tarziu a debutat in televiziune ca prezentator si scriitor. Alexa este editor colaborator pentru The Independent si Vogue UK iar in 2013 a publicat prima carte, intitulata It.

 

Fotograf: Max Imrie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter