Cu Carmen Bruma la designer

Publicat pe

Carmen Bruma a avut intotdeauna aparitii simple, dar stilate, care ii pun silueta in valoare, nu doar la televizor, dar si la evenimente publice. Am insotit-o la atelierul designerului Claudia Castrase, care ii realizeaza unele dintre tinutele pe care le poarta la Ai grija de tine'.

 

Carmen Bruma si Claudia Castrase


 

Cele doua colaboreaza de peste un an, de cand Carmen prezenta emisiunea Spa-ul de duminica seara', asa ca au ajuns sa-si cunoasca foarte bine stilul si preferintele. Claudia stie ce-i place si ce o avantajeaza cel mai bine pe Carmen, deci cele doua ajung foarte repede la un numitor comun si comunica foarte bine. Desi de cele mai multe ori adapteaza o piesa din colectie, sunt si situatii in care Claudia creeaza o rochie special pentru Carmen, cum a fost in cazul tinutelor de la petrecerea VIVA! si evenimentul de lansare a programului 3S.

 

Carmen explica modificarile

Simplu, liniar, curat', asa poate fi descris, in cateva cuvinte, stilul pe care prefera sa-l abordeze Carmen. Nu tine cont de ce se poarta, ci de ce o avantajeaza (desi, vazand ce silueta are, nu ne prea putem imagina ce NU o avantajeaza…). A avut acum ceva vreme o obsesie pentru rosu-corai, dar s-a vindecat. Acum nu are o culoare preferata, dar la emisiune evita albul, din pricina canapelelor de culoare alba din studio….
Pantofii si-i ia de la Mihai Albu si recunoaste ca, de multe ori, poarta tinutele de la emisiune si cu alte ocazii. Nu facem rochii de unica folosinta!', spune Carmen amuzata, in timp ce probeaza inca o rochie…

 

Carmen probeaza o rochie rosie

Foto: Robert Hanciarec

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter