Amna va canta pe aceeasi scena cu Adele, PSY si Pitbull!

Publicat pe

Amna, solista ce se bucura de un veritabil succes international va deveni, luna viitoare, primul artist roman care va canta pe aceeasi scena cu celebrii Adele, PSY si Pitbull.

Amna 1

 

Artista este de doua ori nominalizata la Tunisia Music Awards, cel mai important eveniment muzical de pe continentul African, eveniment programat sa se desfasoare la Grand Hotel din Tunis, pe 16 martie.

Printre numele mari confirmate sa susţina recitaluri in acest an se numara Adele, PSY, Pitbull si David Guetta.

 

Amna 4

La asta chiar nu m-am asteptat. Stiam ca piesele mele sunt in topuri si in Tunisia, insa cand am fost contactata pe organizatori si mi s-a propus sa cant pe aceeasi scena cu Adele, PSY sau Pitbull am crezut ca totul este doar o gluma. Tot asteptam sa-mi spuna cineva ca e o pacaleala in avans de 1 aprilie, insa din fericire nu este asa si o sa susţin un show de 6 minute in cadrul acestui eveniment', declara Amna.

Mai mult, artista are si mari sanse sa fie premiata in cadrul acestei Gale, fiind nominalizata la doua categorii: Best Female si Best New Artist.

Amna nu este insa singurul artist din Romania cu nominalizari la Tunisia Music Awards, muzica romaneasca fiind in mare voga in ţara nord-africana. Alaturi de Amna mai sunt nominalizaţi Inna, Radio Killer si Mandinga.

 

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=UikBTr8R_b0[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter