Bunica Oanei Roman este femeia care a învățat-o tot ce știe: ”Am iubit-o foarte tare”

Publicat pe

În cea mai recentă emisiune 'Oana Punct Roman', prezentatoarea TV a vorbit despre bunica ei, care era o doamnă extrem de elegantă și cu mult bun gust. Oana Roman își iubea nespus bunica și se gândește cu nostalgie la ea.

Oana Roman provine dintr-o familie foarte bună. Bunicul ei a fost ambasador și a avut numai de învățat de la el. Prezentatoarea TV a fost învățată de către bunica ei cum să se poarte în societate, cum să stea la masă, ce să vorbească și când să vorbească. Pe lângă faptul că era o femeie extrem de inteligentă, bunica Oanei Roman era și foarte cochetă.

'Am să vă arăt niște poze cu bunica mea. Era o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Era foarte elegantă. A fost soție de ambasador. Stând mult pe la ea m-a învățat aceste lucruri ca la carte. Bunica mea era extrem de elegantă. Bunica mă punea la școală când mă duceam la ea. Ea m-a învățat că o femeie după o anumită vârstă nu iese cu maiou sau fără mânecă nicăieri. Bunica mea a decedat în anul 2000, sunt mulți ani de atunci. Mă gândesc cu nostalgie la ea pentru că am iubit-o foarte tare.', a mărturisit Oana Roman, în emisiunea pe care o moderează.

 

FOTO: Facebook

Diana Stamen

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter