Oana Roman, despre relaţia Mihaelei Rădulescu cu Dan Bittman: „A fost o relaţie sportivă din punct de vedere amoros!”

Oana Roman, despre relaţia Mihaelei Rădulescu cu Dan Bittman

Oana Roman, despre relaţia Mihaelei Rădulescu cu Dan Bittman. Secrete neştiute au ieşit la iveală. Vedeta a povestit despre relaţia de scurtă durată dintre cele două celebrităţi de la noi din showbiz, cântăreţul Bittman şi actuala iubită a lui Felix Baumgartner. 

Vedeta, la rubrica „Secretele Oanei”, a dezvăluit lucruri neştiute despre relaţia pe care a avut-o Mihaela Rădulescu Dan Bittman. Puţini cunosc faptul că ei s-au iubit acum ceva vreme.

Dan Bittman s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

„A avut o relaţie lungă cu Dan Chişu. Ea a mai avut o relaţie cu Dan Bittman. Zilele acestea am văzut un articol, un interviu dat de el în care el a vorbit despre relaţia cu ea. El pe vrea aceea era Don Juan-ul capitalei. (…) Cred că a fost prima mea iubire adolescentină. Eram îndrăgostită, dar el nu se uita la mine. (…)  Toate femeile îl iubeau maxim. El a avut o relatie cu Mihaela. Destul de sportiva din punct de vedere amoros, cum spunea el. El povestea că i se pare că ea arăta mai bine pe vremea aceea decât acum. Insinua că acum şi-a făcut prea multe intervenţii estetice. Îmi aduc aminte că s-au cunoscut undeva la un lounge cum spunem acum. (…) 
A doua zi a venit ea si ne-a povestit ca s-au simtit bine împreună. Felix a dus-o în stratosfera, dar el a dus-o în nori, conform melodiei pe care el o cânta pe vremea aceea. Spunea Bittman.”, a precizat Oana Roman în emsiunea „Oana punct Roman”.

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista VIVA!.

Foto: Colaj

Cristina Pîrvu