Dezvăluiri în premieră despre Antonia în emisiunea "Oana punct Roman"! LIVE VIDEO

Publicat pe

O nouă ediție a emisiunii „Oana Punct Roman” vine cu noi dezvăluiri. Ca de fiecare dată, prezentatoarea pregătește subiecte incendiare care cu siguranță vă vor capta atenția. De această dată, la rubrica „Secretele Oanei”, vedeta a ales să vorbească despre …Antonia.

Dacă este joi înseamnă că urmează ca Oana Roman să facă noi dezvăluiri picante în emisiunea pe care o moderează.  Pornind de la procesul de paternitate intentat de Alex Velea mamei băieţilor lui, Antonia, în toamna anului trecut, în care artistul cere se fie recunoscut drept tatăl celor doi ai lor, Oana Roman urmează să povestească câteva secrete despre Antonia.

Ce va spune Oana despre artista aflată pe locul 11 în topul celor mai frumoase femei din lume rămâne să aflați de la ora 15:00, într-o nouă ediție a emisiunii „Oana Punct Roman”.

Antonia este la un pas de divorţ

Deși și-a făcut o altă familie alături de Alex Velea, Antonia a avut probleme în ceea ce privește divorțul de primul ei soț. Se pare că artista mai are nevoie de doar două acte pentru a divorța, potrivit click.ro. Mai este nevoie de traducerea certificatului de căsătorie și rezultatul anchetei sociale din Italia, cel din urmă fiind cel care a îngreunat procesul divorțului.

Antonia și Vincenzo Castellano vor divorța la un notar, în București. După patru ani de chin și drumuri pe la tribunale, artista este la un pas de a deveni o femeie liberă.

Emisiunea „Oana punct Roman' poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter