Ultima apariţie TV a Stelei Popescu! Regretata actriţă era plină de energie

Publicat pe

Ultima apariţie TV a Stelei Popescu! Regretata actriţă era plină de energie! Aceasta a filmat înainte de a se stinge din viaţă o ediţie a unui show difuzat pe Antena 1. Nu dădea vreun semn că ar avea vreo problemă, mai mult decât atât, se simţea excelent şi era vioaie ca întotdeauna. Imaginile acestea vor rămâne în memoria tuturor!

Ultima apariție într-o emisiune de divertisment a regretatei actrițe Stela Popescu, înainte de fulgerătoarea sa dispariție de la finele anului trecut, va fi difuzată diseară la Guess My Age – Ghicește vârsta'.

Am filmat ediția în care Stela Popescu a fost guest star  cu câteva zile înaintea dispariției ei. Adică e ultima apariție a doamnei Stela Popescu într-un program de televiziune. Ca o premoniție, mi-a povestit despre prima ei apariție la televiziune, despre cum Octavian Paler, pe atunci director la TVR, i-a propus să prezinte Cerbul de Aur. De aceea, joi e o ediție de colecție, mult mai mult decât un show tv', spune Dan Negru, prezentatorul show-ului Guess My Age – Ghicește vârsta'.

Cauza morţii Stelei Popescu

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a decedat la locuinţa sa din Capitală, fiind găsită într-o zi de joi căzută în casă. Potrivit cominucatului emis după efectuarea autopsiei, s-a scos la iveală că actriţa a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever. „}n urna autopsiei solicitate de Serviciul Omoruri s-a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017”.

Ultima apariţie TV a Stelei Popescu! Regretata actriţă era plină de energieUltima apariţie TV a Stelei Popescu! Regretata actriţă era plină de energie

Foto: Hepta, PR

Cristina Pîrvu 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă