Se lasă cu împăcare? Gabriel Trifu o vrea înapoi pe Catrinel Sandu

Publicat pe

Încurcate sunt căile dragostei! Ne-am putea aștepta oricând la o împăcare între Catrinel Sandu și Gabriel Trifu. Se pare că jucătorul de tenis o vrea înapoi pe mama fetițelor sale.

Catrinel Sandu a fost cea care a anunțat la începutul anului că va divorța de Gabriel Trifu, bărbatul cu care are împreună două fetițe. După anunțarea acestei vești, în presă s-a aflat că sportivul ar fi înșelat-o pe blondină cu o femeie mult mai tânără decât ea din Statele Unite ale Americii.

Gabriel Trifu și-ar vrea soția înapoi și speră la o împăcare cu aceasta, potrivit libertatea.ro. Tenismenul nu ar putea să stea departe de cele două micuțe, pentru că vedeta le-ar lua cu ea. Acum rămâne de văzut dacă Catrinel Sandu va putea trece peste infidelitatea soțului ei.

Amanta soțului ei a sunat-o pe Catrinel Sandu

Se pare că noua iubită a fostului ei soț a sunat-o pe Catrinel Sandu și a anunțat-o de existența ei. Amanta ar fi sunat-o pe bebelușă și i-ar fi zis: 'Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine'. Catrinel Sandu a fost șocată și nu și-ar fi imaginat nicio clipă că Gabriel Trifu o înșală de atât timp.

Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul

„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea. După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!', este mesajul pe care Catrinel Sandu l-a transmis.

FOTO:

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter