Ce era în cutia Tiffany primită de Michelle Obama de la Melania Trump

Publicat pe

Mulţi s-au întrebat ce cadou i-a făcut Melania Trump, actuala primă doamnă a Americii, lui Michelle Obama, în ziua schimbului de putere de la Casa Albă. Iată că acum s-a aflat, soţia lui Barak Obama fiind cea care a dezvăluit misterul legat de acest cadou simbolic! Totul s-a întâmplat la un an de la acel eveniment.

În luna ianuarie a anului trecut, Barak Obama şi Michelle, soţia sa, l-au întâmpinat pe actualul preşedinte al Americii, Donald Trump, dar şi pe soţia sa, la Casa Albă pentru a-i preda frâiele ţării. Deşi cei doi oameni de stat nu erau în cele mai bune relaţii, şi-au strâns mâna, s-au pupat şi mai mult decât atât, au stat şi la discuţii.

Primele doamne au purtat ţinute foarte elegante, una a optat pentru vişiniu, iar alta pentru blue ciel. La vreme aceea, toţi s-au întrebat ce este în cutia Tiffany pe care Melania i-a oferit-o lui Michelle. Cadoul foarte frumos ambalat, legat cu o fundiţă, a rămas un mister până acum. La un an de la acel eveniment, Michelle Obama, într-un interviu pentru Ellen DeGeneres, a explicat totul.

„O ramă drăguţă! O ramă. Un cadou special de la o primă doamnă la alta!”, a spus Michelle.

Prima apariţie publică a Melaniei Trump pe 2018

Melania Trump a apărut public pentru prima oară pe 2018 marţi, 30 ianuarie. Ea a participat la unul dintre cele mai importante discursuri ale președintelui american, de altfel aceasta fiind prima ieşire publică a Melaniei de când s-a scris despre zvonurile legate de o presupusă amantă a lui Trump. Prima doamnă a fost îmbrăcată în alb din cap până în picioare,  a zâmbit tot timpul şi a stat dreaptă, punându-și în valoare trupul bine proporţionat.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter