Oana Roman a vorbit despre Liviu Vârciu: "Liviu a fost foarte traumatizat de tot ce a însemnat relația cu Adelina" | Oana Punct Roman

Publicat pe

La Secretele Oanei, Oana Roman a vorbit de această dată despre bunul ei prieten Liviu Vârciu. Aceasta a spus că nu se aștepta ca venirea pe lume a celui de-al doilea copil să-l schimbe atât de mult, dar a povestit și despre trauma prin care Liviu a trecut după despărțirea de Adelina Pestrițu.

 

În cadrul emisiunii Oana Punct Roman, vedeta a mărturisit că Liviu Vârciu a trecut cu greu peste despărțirea de Adelina Pestrițu.

Oana Roman: Liviu a fost foarte traumatizat de tot ce a însemnat relația cu Adelina, pe care a iubit-o enorm de mult și care, cu siguranță, va rămâne iubirea vieții lui. Chiar îmi spunea la un moment dat că a avut o singură mare iubire și că nu crede că o să mai aibă alta, iar eu îi tot spuneam că nu, că o să se întâmple și uite că i s-a întâmplat. Mă bucur că a găsit pe cineva pentru că știu că îl frământa foarte tare ce s-a întâmplat, a încercat să se împace cu ea și nu reușea. Bine, el are și niște orgolii destul de ciudate. Mie mi se pare că el și-a asumat faptul că a iubit-o foarte tare pe femeia asta, că femeia asta l-a dezamăgit, din punctul lui de vedere, că s-a folosit de el ca să ajungă celebră și apoi l-a dat la o parte. În orice caz, i-a fost foarte greu să treacă peste acest moment, se băga în muncă multă ca să uite de lucrurile astea.

Se pare că Liviu a nu a avut o viață foarte ușoară. Pe lândă despărțirea de Adelina Pestrițu, acesta a mai avut și alte decepții.

Oana Roman: Îl cunosc pe Liviu Vârciu de foarte mulți ani și nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să-l văd transformat într-un tată atât de grijuliu. A devenit tată pentru a doua oară în septembrie și observ cât de mult s-a schimbat, cum o adoarme pe cea mică, o scoate la polimbare, Este un Vârciu pe care nu mi l-am imaginat. El a avut o viață destul de grea. Pe lângă toată celebritatea pe care a trăit-o când era la L.A. și toți banii ăia pe care i-a cheltuit aiurea, recunoscând și el că i-a cheltuit aiurea. Făcea banii cât pentru un apartament pe săptămână și îi juca la jocuri de noroc sau mai știu eu ce prostii, că nu s-a ales cu nimic din banii ăia. Apoi a trecut printr-o dramă absolut îngrozitoare, pentru că fratele lui a murit într-un accident de mașină, a avut niște datorii îngrozitoare de plătit, s-a chinuit să-și construiască o casă. A reușit într-un final și mă bucur că după toate aceste traume și griji prin care a trecut a reușit să ajungă într-un punct prin care să fie un tată împlinit. Poate că nu trăiește cea mai mare poveste de dragoste, dar trăiește o relație frumoasă, are un copil. Îmi aduc aminte  că era Isabela mică și a venit Liviu la noi să filmăm un episod pentru o emisiune, iar el trebuia să fie bona Isabelei. Trebuia să o adoarmă, să o schimbe și el era în faza în care zicea „cum să schimb eu pampers-ul la copil, să mă murdăresc?! Eu nu fac așa ceva! Nu am răbdare, nu pot să fac  asta „, și uite că s-a ajuns în momentul în care Liviu face lucrurile astea și s-a transformat din acel nebunatic într-un tată responsabil. Cred că avea nevoie de o stabilitate în viața sa și vreau să îl felicit.

 

Adina Vîlcea

Citește și:

Donald Trump ia mass-media peste picior! Președintele SUA a acordat Fake News Awards'

Adelina Pestriţu, în mare impas: „Când mă trezeam, mă luam cu mâinile de cap și începeam să mă plâng!'

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă