Donald Trump ia mass-media peste picior! Președintele SUA a acordat “Fake News Awards”

Publicat pe

De „Fake News Awards” nu a auzit nimeni până recent, dar a avut grijă Donald Trump să le „promoveze”. Nu e un secret pentru nimeni că actualul președinte al Americii, Donald Trump, este inamicul public numărul 1 atât pentru marea majoritate a presei de peste Ocean, cât și pentru celebritățile de la Hollywood, care nu scapă nicio ocazie pentru a-l lua peste picior pe acesta. Iată că acum i-a venit rândul și lui Trump, care a inventat niște premii onorifice pentru știri false. Iată care sunt nominalizații mass-media pentru Fake News Awards'!

 

Se știe că Donald Trump nu scapă nicio ocazie pentru a le da replica detractorilor săi, așadar, recent, președintele American a dat publicității o listă a celor care l-au denigrat public anul trecut, publicând știri false. Președintele chiar a anunțat evenimentul – „Fake News Awards” – pe pagina sa de Twitter, spunând că voi anunța cele mai necinstite și mai corupte premii din mass-media ale anului, luni, la ora 5'. Și iată că s-a ținut de cuvânt! Printre marii câștigători' ai premiilor onorifice se află CNN, The New York Times și Newsweek.

 

Prima pe lista președintelui este publicația The New York Times, în solidar cu Paul Krugman, care, în ziua în care Trump a câștigat alegerile a afirmat că economia Americii nu-și va mai reveni niciodată.

Următorii pe listă sunt cei de la ABC News și Brian Ross, care din cauza unor raporturi false au aruncat piețele de capital într-o spirală descendentă…

CNN este pe un binemeritat loc 3, postul de televiziune susținând că Donald Trump și fiul său Donald Junior au avut acces la documente secrete Wikileaks în campanie.

Pe locul 4 este TIME, care în mod fals a declarat că Donald Trump a scos din Biroul Oval bustul lui Martin Luther King Jr.

Locul 5 este ocupat tot de CNN, postul fiind acuzat că a editat o filmare în care președintele Trump se afla alături de premierul Japoniei și amândoi au hrănit peștii exotici dintr-un bazin, făcând să reiasă că acesta a hrănit peștii în exces în exces…

Trump nu a uitat nici că Newsweek a afirmat în mod fals, că Prima Doamnă a Poloniei, Agata Kornhauser-Duda, nu a dat mâna cu el, iar lista continuă… Nu în ultimul rând, cea mai deranjantă știre i s-a părut lui Trump a fi cea despre așa-zisa înțelegere secretă cu rușii chestiune pe care o consideră a fi cea mai mare farsă din istorie. Întâmplarea face că Trump nu a pomenit nimic despre acuzația că ar fi avut o aventură cu un star porno… Cert este însă că președintele nu a rămas dator nimănui dintre cei din mass-media care l-au denigrat. Evident că acum vor urma reacțiile „premianților', iar războiul dintre cele două părți va fi unul fără de sfârșit.

Suntem curioși cum ar arăta un astfel de top în România, făcut, să zicem, de președintele Iohannis…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter