Oana Roman a aflat detalii de culise! Cum este, cu adevărat, relația dintre Vladimir Drăghia și Ionuț, finaliștii Exatlon!

Publicat pe

Emisiunea Exatlon a stârnit reacții controversate, după aflarea câștigătorului. Deși Vladimir Drăghia s-a bucurat de o popularitate ieșită din comun, mulți l-ar fi văzut câștigător pe Ionuț. Oana Roman a aflat detalii de culise! Cum este, cu adevărat, relația dintre Vladimir Drăghia și Ionuț, finaliștii Exatlon? Aflați totul azi, la emisiunea Oana Punct Roman, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!

 

A câștigat 100.000 de euro și a decis să doneze toți banii! Cu toate acestea, Vladimir Drăghia nu l-a uitat pe rivalul său, Ionuț, ocupantul locului al doilea, din concurs și s-a oferit să-l ajute, din punct de vedere financiar, să-și organizeze nunta. Numai că, surpriză! Ionuț, probabil mai orgolios din fire, a refuzat propunerea! Ce se ascunde în spatele acestui gest? Oana Roman a aflat detalii de culise și spune totul astăzi, în direct!

Dar asta nu e tot! Multe subiecte fierbinți la emisiunea Oana Punct Roman, de azi, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00. Cine a sărit în apărarea lui Ilie Năstase, după scandalul cu Poliția Rutieră? Cine este Emil Rengle, câștigătorul concursului Românii au talent? Și nu în ultimul rând… cum s-a distrat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, la petrecerea VIVA! Aflați totul azi, chiar de la Oana Roman!

 FOTO: Adrian Manolache

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter