Oana Roman, despre moartea Laurei Stoica: "N-am să uit momentul în care au scos sicriele din biserică"

Publicat pe

Oana Roman, despre moartea Laurei Stoica. Pe data de 9 martie 2006, Laura Stoica împreună cu iubitul său au murit într-un accident teribil de maşină. Artista era însărcinată, aştepta să nască primul său copil. Oana Roman îşi aduce aminte de cariera cântăreţei pe care publicul nu o va uita. 

Tragicul accident a avut loc după ce se întorcea de la un concert susținut la Urziceni. Laura se afla în mașină cu cel care urma să-i devină soț , bateristul Cristian Mărgescu. Tragedia a avut loc în jurul orei 21:30, la ieșirea din Comuna Sinești, șoseaua București-Urziceni. Oana Roman a aflat tragica veste de la televizor.

„O persoană la care eu am ţinut foarte mult, din păcate nu se mai află printre noi şi pentru o comemorăm, este vorba despre regretata Laura Stoica.
Probabil că vă aduceţi cu toţii aminte de regretata Laura Stoica, o cântăreaţă fără pereche spun eu. A marcat istoria muzicală a României care a avut primul mare succes în 1990 când a câştigat Festivalul de la Mamaia cu melodia „Dă Doamne cântec”. Eu eram la Mamaia împreună cu Loredana şi ne-am bucurat de succesul acestei fete care avea o voce absolut extraordinară.
Se împlinesc 12 ani de când Laura Stoica a plecat dintre noi. A pierit în urma unui accident. Cel mai mare vis al ei era să devină mamă. După divorţ, ea începuse o relaţie cu un băiat pe care îl iubea foarte tare şi rămăsese însărcinată. Se pregătea să se căsătorească şi să aducă pe lume un copil. Din păcate, soarta a fost cruntă, şi pe 9 martie în anul 2006, Laura Stoica a decedat împreună cu iubitul ei.
Acel accident a curmat trei vieţi. A fost o dramă îngrozitoare. Îmi aduc aminte că eram acasă, mă uitam la televizor şi când a apărut ştirea nu mi-a venit să cred. Am început să dau telefoane, să sun prietenii, să încerc să aflu dacă este adevărat.
Ţin minte că am fost la înmormântarea Laurei şi n-am să uit niciodată momentul în care au scos sicriele din biserică şi a început o ploaie îngrozitoare. Era potop. În boxele de la Cimitirul Bellu se auzea vocea Laurei Stoica, melodia „Eu n-am atins nicio stea”, a declarat vedeta vizibil îndurerată.

 

Laura Stoica a murit pe 9 martie

În urmă cu 12 ai, Laura Stoica, cea mai importantă cântăreață de rock dată de țara noastră, și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Artista care ne-a încântat cu melodi precum „Un actor grăbit', „Focul', „Doar tu', „Cartierul cântă rock', „…Nici o stea' sau „Mereu mă ridic' va rămâne întotdeauna în inimile noastre și în această zi ne vom aminti de ea.

Oana Roman, despre relaţia cu Marius Elisei

„Iubirea mea, Iată, sunt deja 5 ani de când ești lângă mine. 5 ani în care am trăit cât într-o viață. 5 ani în care am trecut prin toate stările, prin toate emoțiile, prin binele suprem, dar și prin răul cel mai mare. Am fost împreună în Paradis, apoi am căzut în Infern și ne-am întors împreună înapoi. Dacă ar fi să spun un lucru pe care l-am învățat în anii ăștia, acela ar fi că sigur între noi e iubire. În ciuda a tot și a toate, în ciuda tuturor oamenilor și a lucrurilor, noi suntem unul. La început, nimeni nu prea ne dădea nicio șansă, cred că nici noi. Apoi, totul s-a întâmplat foarte repede și, la mai puțin de un an de când eram împreună, am rămas însărcinată și Ne-am căsătorit. Cumva, totul ne-a luat și pe noi prin surprindere, dar ne-am lăsat duși de viață. Și bine am făcut. Eu vreau să-ți mulțumesc pentru tot. Pentru că ai fost lângă mine în fiecare clipă, la fiecare pas important, pentru că m-ai ținut de mână la fiecare hop, m-ai trecut peste fiecare groapă și m-ai îmbrățișat la fiecare ezitare. M-ai încurajat în fiecare moment de cumpănă și mi-ai dat putere să cred în noi. Viața ne-a încercat din greu. Nu a fost ușor deloc, nici când mă luptam cu boala, nici când ne luptam să supraviețuim, nici când am fost singuri cu un copil mic, nici când trebuia să găsim soluții pentru ziua de mâine. Și totuși, ai fost acolo. N-ai ezitat, n-ai plecat, n-ai renunțat. Cel mai puternic moment pentru mine a fost 1 mai 2014. Ziua în care am suferit cea mai grea intervenție chirurgicală, fiind în prag de septicemie și neștiind dacă și cum voi ieși din acea operație. Aveam acasă un bebeluș de 3 luni, și eu intram într-o sală de operație ca să mă lupt cu moartea. A durat 8 ore. 8 ore în care eu am fost inconștientă, iar tu a trebuit să stai pe un culoar și să aștepți verdictul.”, a spus vedeta în exclusivitate pentru VIVA!

Foto: Colaj

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter