Jessica Capshaw și Sarah Drew din Grey's Anatomy nu vor mai apărea în serial

Publicat pe

Două actrițe iubite de fani nu vor mai apărea în serialul Grey’s Anatomy. Vestea nu a fost pe placul tuturor, iar nimeni nu se aștepta ca actrițele lor preferate să nu mai joace în serial. Jessica Capshaw și Sarah Drew sunt cele care pleacă.

Atât Dr. Arizona Robbins (Jessica Capshaw) cât și Dr. April Kepner (Sarah Drew) părăsesc serialul până la sfârșitul sezonului 14. Această decizie a fost luată de către producători, iar la începutul fiecărui sezon vor trebui să se hotărască asupra fiecărui membru din distribuție, anunță presa internațională.

„Personajele Arizona și April sunt bine înrădăcinate în istoria serialului Greys Anatomy grație muncii extraordinare pe care o depun Jessica Capshaw și Sarah Drew', a declarat Krista Vernoff, producătorul executiv. „Însă ca scenariști, treaba noastră este să urmărim poveștile acolo unde vor ele să se ducă, chiar dacă uneori acest lucru înseamnă să ne luăm la revedere de la personaje pe care le iubim. A fost o adevărată bucurie și un privilegiu să lucrăm cu asemenea actrițe fenomenal de talentate.'

Jessica Capsaw a jucat în acest serial de mai bine de 10 ani, iar Sarah Drew a făcut parte din distribuție de mai bine de 9 sezoane. Se pare că motivul pentru plecarea celor două actrițe, Jessica Capsaw și Sarah Drew, ar fi direcția creativă diferită pe care și-o dorește serialul.

 

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter