Oana Roman, despre tatăl ei după ce a fost acuzat în Dosarul Revoluției: ”Petre Roman este un erou al Revoluției”

Publicat pe de Diana Stamen

Oana Roman este revoltată după ce a văzut într-o dimineață la televizor știrea care anunța că  Procurorul General Augustin Lazăr a cerut președintelui Klaus Iohannis cererea de urmărire penală în Dosarul Revoluției referitor la trei persoane printre care se afla și tatăl ei, Petre Roman. Vedeta a vorbit despre acest subiect delicat care o afectează foarte tare.

'E un lucru care mă privește personal și care m-a revoltat într-o măsură destul de mare zilele acestea. Am văzut o știre care anunța cu surle și trâmbițe că Procurorul General Augustin Lazăr a cerut președintelui Klaus Iohannis cererea de urmărire penală în Dosarul Revoluției referitor la trei persoane printre care și tatăl meu pentru infracțiuni contra comunițății. Pe mine, lucrul acesta m-a revoltat peste măsură. Din punctul meu de vedere, acest lucru este o mârșăvie fără margini, o mizerie infectă și de cea mai joasă speță posibilă. Aici mă refer doar în ceea ce-l privește pe tatăl meu. Este cunoscut de toată lumea că Petre Roman este un erou al Revoluției. El a fost prezent încă din noaptea de 21 decembrie 1989, la celebra baricadă din fața Intercontinentalui, acolo unde s-a tras direct în oameni, unde au fost cele mai multe victime, unde tata a scăpat ca prin minune. El a fost unul dintre cei care a realizat fizic baricada de la acolo, împreună cu 70 de oameni. (…) Lucrurile acestea nu vor rămâne așa!', a spus Oana Roman revoltată de situația în care se află tată ei acum.

FOTO: VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter