Oana Roman, despre plecarea în Franţa a Ancăi Lungu: "Ştiu că pentru fostul soţ va fi foarte greu"

Publicat pe

Oana Roman, despre plecarea în Franţa a Ancăi Lungu. Unul dintre subiectele arzătoare de zilele acestea este plecarea de la Antena 1 a Ancăi Lungu şi sarcina sa. Oana Roman a aflat despre această certitudine şi a dezbătut-o în emisiunea online „Oana punct Roman”. Am aflat cine va suferi cel mai tare în urma acestor schimbări.

Săptămâna aceasta s-a aflat faptul că Anca Lungu este însărcinată pentru a doua oară. Ea a plecat deja din România, se mută în Franţa cu fetiţa şi cu noul său partener. Oana Roman a reacţionat, dat fiind că îl cunoaşte pe fostul soţ al prezentatoarei TV.

„Iată că este însărcinată, chiar în saşe luni. Trăieşte o nouă poveste de dragoste, un milionar grec care se spune că este regele cosmeticelor. (…) Ea pleacă şi cu fetiţa pentru a începe o nouă viaţă. Lucrurie s-au întâmplat foarte repede. Ce va fi un pic dureros în toată această poveste, ea mutându-se în Franţa,  împreună cu noua ei familie, va fi foarte greu pentru Stefan Lungu. pentru fostul sot, pentru ca nu va mai avea copilul alaturi de el. Va fi greu să o vada pe cea mica. Va reprezenta pentru el o foarte mare suferinta. Ii era greu si dor de cea mica. Ea a divorţat de două ori până acum şi ea este acum practic la a treia căsătorie, dacă o să se căsătorească cu acest domn.”, a declarat Oana Roman.

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi văzută în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, pe facebook Revista VIVA!.

Vezi şi mâncăruri savuroase pe care să le încerci când ești în Franța!

FOTO: VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter