Oana Roman, despre plecarea în Franţa a Ancăi Lungu: "Ştiu că pentru fostul soţ va fi foarte greu"

Publicat pe

Oana Roman, despre plecarea în Franţa a Ancăi Lungu. Unul dintre subiectele arzătoare de zilele acestea este plecarea de la Antena 1 a Ancăi Lungu şi sarcina sa. Oana Roman a aflat despre această certitudine şi a dezbătut-o în emisiunea online „Oana punct Roman”. Am aflat cine va suferi cel mai tare în urma acestor schimbări.

Săptămâna aceasta s-a aflat faptul că Anca Lungu este însărcinată pentru a doua oară. Ea a plecat deja din România, se mută în Franţa cu fetiţa şi cu noul său partener. Oana Roman a reacţionat, dat fiind că îl cunoaşte pe fostul soţ al prezentatoarei TV.

„Iată că este însărcinată, chiar în saşe luni. Trăieşte o nouă poveste de dragoste, un milionar grec care se spune că este regele cosmeticelor. (…) Ea pleacă şi cu fetiţa pentru a începe o nouă viaţă. Lucrurie s-au întâmplat foarte repede. Ce va fi un pic dureros în toată această poveste, ea mutându-se în Franţa,  împreună cu noua ei familie, va fi foarte greu pentru Stefan Lungu. pentru fostul sot, pentru ca nu va mai avea copilul alaturi de el. Va fi greu să o vada pe cea mica. Va reprezenta pentru el o foarte mare suferinta. Ii era greu si dor de cea mica. Ea a divorţat de două ori până acum şi ea este acum practic la a treia căsătorie, dacă o să se căsătorească cu acest domn.”, a declarat Oana Roman.

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi văzută în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, pe facebook Revista VIVA!.

 

FOTO: VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter