Oana Roman o sfătuiește pe Adelina Pestrițu să nască natural | Oana Punct Roman

Publicat pe

În urmă cu o săptămână, Adelina Pestrițu a anunţat că în aproximativ şase luni urmează să mamă, veste care a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că vedeta a preferat să nu vorbească până acum despre viața ei privată. Singura care nu a fost surprinsă, se pare, este Oana Roman, prezentatoarea declarând că știa despre dorința Adelinei.

„Știu că Adelina își dorește de foarte mult timp să devină mamă. Pe vremea când eram colege la Kanal D tot povestea despre faptul că cea mai mare dorință a ei este să fie mamă. Știu că pe vremea aceea râdeam pentru că Adelina spunea că își dorește să aibă gemeni. Se pare că nu e cazul, practic o să aibă un singur copil, dar e destul de tânără și va avea timp să facă și gemeni dacă își dorește napărat”, a declarat Oana în cadrul emisiunii Oana Punct Roman, pe care o prezintă în fiecare joi, de la ora 15:00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!.

Oana Roman a mărturisit că nu știe prea multe despre Virgil Șteblea, cel care urmează să devin soțul și tatăl copilului Adelinei: „Pentru mine este destul de necunoscut, în sensul în care nu l-am văzut niciodată. Presa scrie că este un băiat de oraș, eu nu l-am văzut prin oraș. E adevărat că eu nu prea mai ies prin oraș de câțiva ani buni, vreo 5.  Nu se știu foarte multe lucruri despre el, se pare că a mai avut relații cu persoane cunoscute”.

De altfe, prezentatoarea a criticat fotografia pe care Adelina a postat-o pe Instagram atunci când a făcut anunțul că este însărcinată: „Nu-mi place la poza că ea își ține o mână în buzunar și una la bărbie, iar eu o ține în brațe, dar ea nu îl atinge pe el deloc. Mi-ar fi plăcut să fie o poză în care ea să fie un pic mai drăgăstoasă, adică să se țină amândoi în brațe. E pare destul de detașată în acea poză, probabil că i-ar fi trebuit un stilist și un fotograf un pic mai inspirat, pentru că totuși anunța că se vor căsători și că ea este însărcinată”.

https://www.instagram.com/p/BesLB2JBSGR/?hl=ro&taken-by=adelina.pestritu

Cât despre intenția Adelinei Pestrițu de a naște prin cezariană, declarând recent că îi este foarte frică de durerile provocate de nașterea naturală, Oana Roman o sfătuiește să se mai gândească puțin.

„Sunt dureri foarte mari și în cazul unei cezariene și nu este deloc o intervenție simplă. Așa am crezut și eu, că e cel mai simplu lucru din lume. Niciun doctor nu a stat să-mi explice ce presupune o operație de cezariană. Bine, eu n-am avut voie din punct de vedere medical să nasc natural pentru că nu aveam placentă, copilul nu mai putea să stea acolo până când ar fi vrut să se nască el, și atunci a trebuit să nasc prin cezariană, dar dacă la ea totul va decurge bine o sfătuiesc să nască natural, pentru că cezariana este o intervenție foarte grea care poate lăsa sechele foarte mari și în urma căreia se pot întâmpla complicații, cum a fost și în cazul meu și a multor femei, iar durerile sunt mari. A doua zi când se duce efectul anesteziei și te pune să te ridici din pat prima oară simți că cineva te taie cu fierăstrăul în bucăți. Deci, dacă nu există o containdicație a unei nașteri naturale, eu aș sfătui-o pe Adelina să încerce să nască natural pentru că este riscul de complicație mult mai mic și dacă e sănătoasă, tânără și în putere nu văd niciun motiv pentru care să nască prin cezariană”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter