Mădălina Ghenea e disperată să se îngrașe

Vedeta este una dintre cele mai frumoase românce, iar frumusețea ei este apreciată de toată lumea. Însă, Mădălina Ghenea e disperată să se îngrașe, iar pentru asta face eforturi mai puțin sănătoase.

Mădălina Ghenea se pare că nu este una dintre femeile care încearcă din răsputeri să scape de kilogramele în plus, ci dimpotrivă, aceasta dorește să ia în greutate.

Fotomodelul mănâncă multe dulciuri crezând că metoda aceasta va da rezultate. 'Încercând disperată să mă îngraș', a scris Mădălina Ghenea la o poză în care avea două tipuri de dulciuri.

Mădălina Ghenea e disperată să se îngrașe

Mădălina Ghenea e disperată să se îngrașe

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă tristă

Postările vedetei de pe rețelele de socializare din ultima perioadă ne trimite cu gândul că aceasta chiar suferă în tăcere, iar motivul ar fi chiar Matei Stratan. Mădălina Ghenea postează fotografii cu mesaje triste care dau multe de înțeles.

Situația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan este incertă în aceste momente. Cauza stărilor ei ar fi chiar tatăl copilului ei. Cei doi nu au confirmat niciodată faptul că s-au despărțit sau că ar exista probleme în cuplul lor, însă vedeta a reușit să dea de înțeles că situația nu e tocmai lapte și miere.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro