Adela Popescu va avea încă un băiețel. "Voi vă dați seama ce ne așteaptă?"

Publicat pe

Astăzi, Adela Popescu a anunțat, tot la Vorbește Lumea, ce sex are cel de-al treilea bebeluș. Adela Popescu este însărcinată a treia oară și a postat recent prima fotografie cu burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a plecat în vacanță cu Radu Vâlcan și cei doi copii. Adela Popescu și-a anunțat sarcina în direct, la Vorbește Lumea, când burtica nu era vizibilă. Și-a anunțat retragerea pentru a se proteja împotriva noului coronavirus și pentru a nu-și pune bebelușul în pericol.

După escapada la munte, cei doi viitori părinți au plecat cu cei mici într-o destinație exotică. Au mers în Maldive, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare se observă cât de bine se simt. Un alt detaliu a mai ieșit în evidență și anume burtica de gravidă de Adelei Popescu care se vede acum foarte bine.

Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur si simplu minunat. Promit să postez cît de des pot și cât de des mă lasă băieții', a scris Adela Popescu în dreptul unei fotografii de familie.

Adela Popescu va avea încă un băiețel. "Voi vă dați seama ce ne așteaptă?"Adela Popescu va avea încă un băiețel. "Voi vă dați seama ce ne așteaptă?"

Adela Popescu a anunțat ce sex are al treilea bebeluș

Vedeta a revenit în platoul de la Vorbește Lumea, unde o așteptau Cove și Lora. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit cu această ocazie ce sex are cel de-al treilea bebeluș.

„Să știi că eu m-am dus în Maldive de nevoie. M-am dus pe o insulă pustie, ca să mă protejez. Ne-am simțit în siguranță în vacanță. Copiii nu mai erau de două luni la școală, la grădiniță. Am ales o destinație foarte sigură. Vin niște echipe în cameră, am făcut patru teste în vacanță toți. Noi și când avem ajutoare și când nu avem, tot cu copiii plecăm în vacanță.

Nu am grețuri, nu mi-a fost rău aproape deloc. Sunt însărcinată în 17 săptămâni. Soțului meu îi place mai mult de mine însărcinată. Cel mai amuzant lucru este că avem tot băiat. Acum, tot cât investești în ei, în educația lor, dacă nu iau o nevastă care să te placă, adio!

Mi-a plăcut reacția soțului meu după ce am venit de la analize: acum o să avem 4 copii. Pentru că mai încercăm până ne iese o fetiță, ai prins-o, Cove, pe asta? Mulți mă întreabă: dar sigur nu este fetiță? Decât un băiețel… așa, mai bine un băiețel onest. Uite, Laura Cosoi are două fetițe, are și ea nevoie de gineri”, anunțat Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt acum în al nouălea cer, iar apropiații le împărtășesc sentimentele de împlinire.

„Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi de aproape patru luni. Am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea. Nu a avut multe grețuri, mai degrabă o stare de somnolență, specifică fiecărei sarcini, a transmis Radu Vâlcan.

Citește și: Radu Vâlcan, primele declarații după ce Adela Popescu a anunțat sarcina:'Am aflat de aproape 4 luni'

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară:'Noi ne doream mult acest copil'

Citește și: Lora o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea.Primele declarații

Chiar dacă își doresc o fetiță, cuplul nu pune pe primul plan sexul bebelușului, ci sănătatea acestuia și a mamei, a mai spus Radu Vâlcan

Cei doi băieți, Andrei și Alexandru, au aflat deja că urmează să aibă un frățior sau o surioară și au reacționat foarte bine. Fiul cel mare deja își face planuri cu privire la modul în care își va îmbrăca frații în eroii principali și ambii abia așteaptă să aibă un nou partener de joacă.

Visul de a avea un al treilea copil li s-a îndeplinit și sunt în culmea fericirii. Radu Vâlcan a menționat că el și Adela Popescu au aflat vestea în urmă cu aproape patru luni, însă au așteptat momentul potrivit pentru a-i anunța și pe ceilalți. Au vrut să se asigure că, după toate analizele de rigoare, totul este în ordine cu sarcina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter