Alex Bodi contraatac dur la adresa Biancăi Drăgușanu! „Este instabilă psihic”

Publicat pe

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi începe să scoată la lumină amănunte surprinzătoare din viețile celor doi. După ce Bianca l-a acuzat pe Bodi de violență, dar și de trafic cu substanțe interzise, a venit rândul fostului soț să își atace dur fosta consoartă!

Deși, pe 10 martie, căsnicia dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat sfârșit, nu fără scandal, la notar, se pare că cei doi mai au încă multe de împărțit, și nu oricum, ci în spațiul public!

După ce Bianca și-a acuzat soțul de violență și a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu urmele agresiunii fizice la care ar fi supus-o Alex Bodi și apoi a deconspirat faptul că fostul ei soț are un dosar penal emis de autoritățile germane, pentru trefic cu substanțe interzise, iată că omul de afaceri a ripostat!

„Ea nu a vrut divorțul”

Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o pe Bianca, dar susține că, de fapt, lucrurile nu au stat chiar așa de dramatic cum le-a prezentat ea…

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul. 

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița. 

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni. 

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune', a declarat Bodi pentru cancan.ro.

„Nu sunt stări demne de o femeie matură”

Mai mult, omul de afaceri a negat că și-ar fi tăiat venele, după cum ar fi declarat Bianca, menționând că poate dovedi oricând că informația e falsă și insistând asupra faptului că cea labilă psihic, care a avut tentative de sinucidere este chiar fosta lui soție.

„Iar referitor la tăiatul venelor… eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare.

Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani. Mi se pare penibil că a ajuns să declare asemenea lucruri, asemenea calomnii', a mai spus Bodi pentru publicația menționată.

Alex Bodi o invită pe Bianca să-și facă analize de sânge!

După ce Bianca a declarat că Alex Bodi devine violent atunci când consumă substanțe interzise, omul de afaceri a ripostat, oferindu-se să demonstreze contrariul, dar, în același timp, invitându-și fosta soție să facă și ea dovada!

'Eu o să-mi fac niște analize de sânge care să arate dacă sunt sau nu consumator de anabolizante. În mod normal, dacă aș fi, ar trebui să iasă pozitiv, pentru că din ce știu, astea rămân în organism câteva luni după ce nu le mai iei. Însă dacă tot fac asta, ar trebui și Bianca să-și facă un test. Oare are curaj? Și nu vorbesc aici doar de medicamente pentru anxietate, ci și de alte substanțe, cum ar fi unele care se fumează. Să vedem dacă are curaj', a declarat Bodi pentru wowbiz.ro.

Alex Bodi contraatac dur la adresa Biancăi Drăgușanu! „Este instabilă psihic'Alex Bodi contraatac dur la adresa Biancăi Drăgușanu! „Este instabilă psihic'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter