Andrei Duban sare în apărarea Grațielei, după ce a apărut în brațele altui bărbat: "Este absolut normal! Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate…"

Publicat pe

Andrei Duban, prezent la „Fan Arena” pentru a comenta participarea soției sale la emisiunea „Survivor”, a avut o reacție suprinzătoare vis-a-vis de imaginile în care Grațiela apare în brațele lui Ghiță.

Andrei Duban sare în apărarea Grațielei, după ce a apărut în brațele altui bărbat: "Este absolut normal! Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate…"Andrei Duban sare în apărarea Grațielei, după ce a apărut în brațele altui bărbat: "Este absolut normal! Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate…"

Andrei Duban nu este deloc gelos și i se pare un gest absolut firesc ca Grațiela să plangă pe umărul unui alt concurent, pe care el îl vede mai degrabă ca pe un copil.

El îi ia apărarea soției sale, despre care spune că este sensibilă și ar fi incapabilă să joace un rol fără ca telespectatorii să își dea seama.

„Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi, a spus Andrei Duban sigur pe el.

Andrei Duban a mai ținut să menționeze că soția lui este la fel de organizată și acasă, iar faptul că a început să aibă încredere în ea o ajută foarte mult la „Survivor”, scrie wowbiz.ro.

Andrei Duban, despre imaginile cu soția sa și Ghiță

În legătură cu imaginile apărute, în care Grațiela era consolată de Ghiță după pierderea imunității, Andrei Duban nu are niciun reproș la adresa soției.

Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este, a adăugat Duban în emisiunea moderată de Cosmin Cernat.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Andrei Duban, pus în fața faptului împlinit. Soția sa, îmbrățișată și consolată pe întuneric de Ghiță, la Survivor România

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter