Antonia și-a schimbat silicoanele. Ce le-a transmis artista celor care au întrebat-o de ce s-a operat. „Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”

Publicat pe

Antonia a revenit cu un nou mesaj pentru fanii de pe contul de socializare, după ce zilele trecute le-a transmis că nu poate urca pe scena de la Constanța, pentru că a suferit o operație și se află în perioada de recuperare. În urma mesajelor primite, vedeta a recunoscut că și-a schimbat silicoanele.

Antonia și-a schimbat silicoanele. Ce le-a transmis artista celor care au întrebat-o de ce s-a operat. „Aşa că, gata! Fără alte mesaje!'Antonia și-a schimbat silicoanele. Ce le-a transmis artista celor care au întrebat-o de ce s-a operat. „Aşa că, gata! Fără alte mesaje!'

Cântăreața a postat pe InstaStory un video, în care a dezvăluit că s-a operat la sâni, mai ales că toți au crezut că aceasta are probleme de sănătate și s-au îngrijorat.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”,  susţine Antonia, într-un InstaStory, pe Instagram.

Iubita lui Alex Velea a ținut să le spună tuturor că se simte bine și i-a rugat să nu îi mai trimită mesaje, pentru că totul este în regulă.

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a continuat ea.

În urmă cu doar câteva zile, Antonia a anunțat că și-a anulat un concert, pe care trebuia să îl susțină la Constanța.  Regret că nu mă pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!', a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter