Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express: ciorbă de găină cu sânge

Publicat pe

Pe lângă o prietenie de ani buni, pe Chef Sorin Bontea și pe Răzvan Fodor, partenerul lui de aventură, îi leagă și dragostea pentru bucătărie.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express: ciorbă de găină cu sângeChef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express: ciorbă de găină cu sânge
Citește și: Ea este Irina, soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express! Povestea lor de dragoste este desprinsă din filme … de comedie!

Din acest punct de vedere, Asia Express a fost pentru Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor și o expediție culinară. Pe lângă orezul pe care l-au mâncat dimineața, la prânz și seara, s-a întâmplat să guste și câteva din delicatesele locale, cum ar fi ciorba de pui cu sânge.

Acasă mâncam orez de maxim 2-3 ori pe lună. Aici, după ce mănânci în fiecare zi ți se cam ia. Am descoperit un soi de frigărui care sunt băițuite cu un sos gustos și astea îmi plac.

Citește și: Ce familie frumoasă are chef Sorin Bontea! Cine sunt adevărații „Chefi” din casa lui: are doi copii superbi!

Poate mai au și alte lucruri bune, dar asta a fost ce am primit noi cel mai bun de la oameni', a povestit Răzvan Fodor.

„Pâine n-am întâlnit pe aici. Dimineața orez, seara orez. Uneori îi pun și niște usturoi, în special dimineața. Ne-am trezit de multe ori în miros de usturoi. Cel mai ciudat lucru pe care l-am mâncat în Filipine a fost o ciorbă de pui cu sânge.

Pun la fiert puiul, niște ghimbir, acresc cu tamarin și adaugă și sângele, spun ei pentru mai mult gust. Are o consistență de nămol și e închisă la culoare. Gustul nu a fost chiar rău, dar nu pot să zic că aș mai vrea o porție', a povestit chef Sorin Bontea.

Citește și: Chef Sorin Bontea, primele declarații despre participarea la „Asia Express”: „Cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu…”

Pentru că mâncarea din Asia este mereu surprinzătoare, chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au găsit și preparate de care nu s-ar fi atins nici în ruptul capului. Am văzut prin piețe sau pe la oameni pe acasă frigărui din sânge, frigărui cu capete de găină sau cu gheare de pui.

M-am gândit să aduc câteva acasă pentru Scărlătescu și pentru Dumitrescu. Lui Florin puteam să îi aduc și un balut (ou eclozat). Sigur i-ar fi plăcut', povestește râzând chef Bontea.

Pentru că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din cursă, misiunile gastronomice nu vor lipsi din aventura Asia Express. Ramâne de văzut dacă adrenalina concursului îi va face să guste totuși din preparatele ciudate ale poporului asiatic.

Citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat de greu la Asia Express: 'Am simțit că m-a lovit camionul'

Telespectatorii vor vedea cum se descurcă cei doi începând de sâmbătă, 15 februarie, ora 20.00. Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului Asia Express revine la Antena 1.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

Iată cum a fost primul episod din Asia Expres:


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter