Aurelian Temișan, mesaj cu subînțeles după ce s-a spus că Andreea Bălan divorțează. „ A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil”

Publicat pe

Aurelian Temișan, nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, a postat un mesaj pe contul de socializare, la scurt timp după ce au apărut informații cum că cei doi ar divorța. Artistul a dat cîteva sfaturi legate de felul în care de comporți în cuplu.

Aurelian Temișan, mesaj cu subînțeles după ce s-a spus că Andreea Bălan divorțează. „ A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil'Aurelian Temișan, mesaj cu subînțeles după ce s-a spus că Andreea Bălan divorțează. „ A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil'

Mesajul transmis de Aurelian Temișan a fost perceput de mulți ca fiind un sfat la adresa finilor săi, mai ales că reacția a venit la scurt timp după ce informația legată de divorț a stârnit vâlvă în mediul virtual.

„Când clădești o relație și nu neapărat având toate „condițiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva), să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației.

Stați liniștiți, la noi totul e ok. 🤗😘 Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur… încât restul devine planul doi”, a scris Aurelian Temişan pe contul de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de soția lui, Monica Davidescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter