Concurenții de la Asia Express au făcut foamea în Filipine. Speak: "Oul cu embrion a fost cel mai comestibil"

Publicat pe

Concurenții de la Asia Express trebuie să se descurce cu un dolar pe zi. Posibilitățile sunt limitate, iar concurenții trebuie să se descurce așa cum pot. De multe ori fac foamea, chiar dacă localnicii sunt binevoitori și încearcă să îi ajute. Dezvăluirile concurenților de la Asia Express depășesc orice imaginație.

Concurenții de la Asia Express au făcut foamea în Filipine. Speak: "Oul cu embrion a fost cel mai comestibil"Concurenții de la Asia Express au făcut foamea în Filipine. Speak: "Oul cu embrion a fost cel mai comestibil"

Concurenții de la Asia Express au de înfruntat probe cu adevărat dificile la Asia Express. Și este cu atât mai greu să duci la bun sfârșit sarcinile cu stomacul gol și cu niște ghiozdane extrem de grele în spate. Plus că unii concurenți au mai mult noroc, alții sunt mai ghinioniști.

Mulți lasă rușinea deoparte. De exemplu, Alex Abagiu și Radu Vlăduț de la Asia Express au cerut o porție de mâncare de îndată ce au văzut o familie care tocmai se pregătea de masă. Au spus că nu nici bani, nici ce să ofere la schimb, însă își doresc din suflet să primească o porție de mâncare. Oamenii impresionați și extrem de binevoitori le-au oferit din puținul lor două castroane cu mâncare: „Nu e problemă. Suntem bogați, îl avem pe Dumnezeu cu noi„, a răspuns o femeie.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au orientat la Asia Express și au reușit să obțină mâncare în schimbul unui autograf.

„Pâine n-am întâlnit pe aici. Dimineața orez, seara orez. Uneori îi pun și niște usturoi, în special dimineața. Ne-am trezit de multe ori în miros de usturoi. Cel mai ciudat lucru pe care l-am mâncat în Filipine a fost o ciorbă de pui cu sânge. Pun la fiert puiul, niște ghimbir, acresc cu tamarin și adaugă și sângele, spun ei pentru mai mult gust. Are o consistență de nămol și e închisă la culoare. Gustul nu a fost chiar rău, dar nu pot să zic că aș mai vrea o porție', a povestit Sorin Bontea

Până la urmă, mai greu sau mai ușor, toți concurenții de la Asia Express reușesc să găsească de mâncare, numai că vedetele susțin că felurile de mâncare sunt extrem de ciudate. De pildă, Speak mărturisește că oul cu embrion a fost cel mai comestibil, scrie a1.ro.

„Oul (cu embrion format, n.r.) a fost cel mai comestibil. Altceva ne-a pus capac. Deci atât de rău a fost!”, susține la testimoniale Speak de la Asia Express.

Dar cum nu sunt în poziția de a face nazuri, concurenții de la Asia Express trebuie să se mulțumească cu ceea ce primesc pentru a prinde puteri și a reuși să treacă cu brio probele de pe Drumul Comorii.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter