Bianca Drăguşanu, campioana căsniciilor-fulger! Cât a rezistat măritată cu Victor Slav şi Alex Bodi

Publicat pe

La 37 de ani, Bianca Drăguşanu are deja două căsnicii eşuate la activ şi, la o simplă analiză a timpului petrecut lângă cei doi bărbaţi care au dus-o la altar, este lesne de concluzionat că este o adevărată campioană a căsniciilor-fulger. Nu putem vorbi despre ani în cazul mariajelor Biancăi cu Victor Slav şi Alex Bodi, ci doar de luni.

Bianca Drăguşanu, campioana căsniciilor-fulger! Cât a rezistat măritată cu Victor Slav şi Alex BodiBianca Drăguşanu, campioana căsniciilor-fulger! Cât a rezistat măritată cu Victor Slav şi Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav erau personajele principale ale unei nunţi ca-n poveşti, în septembrie 2013 şi, când nimeni nu se aştepta, ieşeau de mână de la notar, anunţând că au divorţat. Se întâmpla pe 10 martie 2014, la nici şapte luni de la nuntă. Ulterior au mai continuat relaţia amoroasă, fără a se mai căsători, au devenit părinţii unei fetiţe, Sofia şi în vara lui 2018 s-au despărţit definitiv.

Astfel, Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, la doi ani de la despărţirea în acte a părinţilor săi.

În vara 2018, pentru Bianca Drăguşanu a urmat o relaţie de scurtă durată cu miliardarul britanic Tristan Tate. Imediat după aceea, blonda s-a cuplat cu Alex Bodi, urmând un şir lung de despărţiri şi împăcări, care au culminat cu o nuntă pe 1 august 2019.

Deşi postau foarte des pe reţelele de socializare, în ultima perioadă, imagini în care apăreau mai îndrăgostiţi ca niciodată, iată că minunea nu a ţinut mult şi pe 31 octombrie 2019 aflăm că au divorţat.

Rămâne de văzut dacă se va repeta istoria cu Victor Slav şi va continua povestea de dragoste cu Alex Bodi şi după ce se va pronunţa despărţirea lor în acte!

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter