Bombă în televiziune! PRO TV renunță la colaborarea cu Dana Budeanu

Publicat pe
Bombă în televiziune! PRO TV renunță la colaborarea cu Dana BudeanuBombă în televiziune! PRO TV renunță la colaborarea cu Dana Budeanu

Pro TV  a renunțat la colaborarea cu Dana Budeanu. Decizia a fost luată în urma unei postări controversate pe care aceasta a făcut-o pe o rețea de socializare.

Pro Tv a anunțat că renunță la colaborarea cu Dana Budeanu, care avea o rubrică de stil în cadrul emisiunii 'Vorbește Lumea'. Decizia a venit ca urmare a unei postări controversate făcute de Dana Budeanu la adresa Asociației 'Dăruiește Viața', asociație care vizează construirea primului spital prival de oncologie pentru copii. Postarea a fost ulterior distribuită de pe un cont al Gabrielei Firea.

'Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri', a anunțat PRO TV scurt  pe pagina oficială de Facebook.

Reacția Danei Budeanu, după ce ProTV a decis să încheie colaborarea cu ea

'Cu dragoste, pentru toți purii! Marș! Am vorbit cu Obama ieri să vă explice! PS: Gândiți singuri, la grămadă pot toți', a scris Dana Budeanu pe una dintre rețelele de socializare la scurt timp după ce conducerea ProTV a făcut anunțul.

Dana Budeanu a anunțat printr-o nouă postare pe facebook faptul că nu are de ce să își ceară scuze pentru postarea pe care a publicat-o și care a fost distribuită chiar și de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

„Ştiu foarte bine ce am scris, cum am scris şi mai ales, de ce am scris, chiar dacă nu am scris tot! Nu accept sfaturi de la nimeni în această viaţă, decât de la oameni care mă depăşesc sau sunt egali cu mine din punct de vedere intelectual, spiritual sau din amândouă! Cunosc unul! Nu a avut această părere!', a spus Budeanu, pe rețelele de socializare.

Mai mult, Dana Budeanu face comparație cu proiectele pe care le are postul de televiziune Pro TV la care apărea în emisiuni: „Din respect inclusiv pentru Pro TV, singura staţie recunoscută ca fiind încă independentă din punct de vedere politic din România şi pentru contribuţia mea pro-bono, pe care o am de 10 ani pentru şi în programele Pro TV, şi n-o s-o fac în viaţa mea! Campaniile susţinute de Pro TV sunt susţinute din spiritul nobil exclusiv al conducerii Pro TV! Reiau: din spiritul nobil şi deschis către a susţine cauze caritabile, exclusiv ale conducerii Pro TV, ceea ce este într-adevăr superb'.

Dana Budeanu susține însă că este împotriva ipocriziei celor de la Asociația Dăruiește Viața: „Nu am nevoie de confirmarea şi acceptul nimănui în ceea ce mă priveşte, din niciun punct de vedere, aşa cum ar trebui şi voi toţi! Dorinţa de a te place lumea este mediocră şi înseamnă zero'.

 

Câteva pasaje din mesajul Danei Budeanu, postat pe Instagram:

 

 • „Două femei care reprezintă o fundație/ong/ceva fără profit 100%….., cu banii donați de oameni și companii, fac un spital privat, pentru că statul nu face nimic și gata! Felicitări! Deci, nu aveți nevoie de nimic de la Stat, deci nu aveți de ce să cereți nimic Statului care nu face nimic! Corect? Corect și nobil și atât!
 • Restul interpretărilor, manipulărilor și imbecililor spălați pe creier care au intrat în lupta vieții cu o postare care înseamnă strict rândurile de mai sus, nu mă interesează și mă lasă rece, cum mă lasă în general rece orice este sub nivelul meu intelectual și spiritual, adică tot!
 • În aceeași ordine de idei, mă bucur însă sincer, cacacampania aceasta de trei zile de ură viscerală, din jurul unui demers atât de nobil și pur, a strâns mai mulți bani dăcăt dăcând a început! Cu plăcere! Să se treacă și pe la casierie dacă e, că eu d-astea 100% fără profit nu halesc dă la Maria Teresa încoace, dăcat pe alea pe care le fac eu și oricine, strict din buzunarul lui către un suflet sau o cauză în mod direct! Însă e frumos să se creadă în Harap Alb, așa cum cred toți copiii care vor beneficia de acest spital și e ok să fie așa!
 • Caritatea și în general demersurile pure generate exclusiv din suflet, nu au cum, sub nici o formă și în niciun context să fie înconjurate de scandal și ura! Iubirea și ura nu sunt sinonime, așa cum nu sunt caritatea și profitul de orice fel!
 • De aceea cel mai bine este că atunci când o ardem pă caritate, să n-o amestecăm pe această cu politică, cacare n-are cum să fie pură în niciun context! Mi se pare ușor suspectă asocierea unui demers ce se vrea a fi pur cu o lupta isterică și fără noimă, tocmai cu autoritățile care pe lângă faptul că n au ce să caute într un demers privat, mai sunt și infecte'!
 • Spitalul pentru copiii nefericiți trebuie ferit tocmai de tot ceea ce este infect! nu? păi nu! atunci când apelezi totuși la autorități, o faci aproape strict politic! caca dacă n ai face o strict politic și doar caritabil, atunci și 11000 de euroi ai lui bitman ar fi ok și cred 100% că toți părinții cu pui bolnavi, i-ar lua!
 • În această ordine de idei s a format repede un curent de diverși spălați pe creier sau speriați sau binevoitori, care s au grăbit să mă sfătuiască, roage și în general ajute' în, cu și despre această situație! mai bine să ți ceri scuze public!'
 • Poftim? pentru ce? pentru că o mare mică de imbecili manipulați au rastalmacit și rostogolit ceea ce am scris? hm! niciodată în viață asta! știu foarte bine ce am scris, cum am scris și mai ales de ce am scris, chiar dacă n am scris tot!
 • Nu accept sfaturi de la nimeni în această viață, decât de la oameni care mă depășesc sau sunt egali cu mine din punct de vedere intelectual, spiritual sau din amandoua! cunosc unul! nu a avut această părere!
 • Așadar, celor puri care construiesc un spital și donează pentru o cauza nobilă cum este această, le transmit cacaritatea se face în pace și liniște, în intimitatea sufletului și doar în văzul echilibrat al definiției despre a dărui!
 • Scuze să și ceară cei puri care, în spatele acestui demers și a susținerii imaculate, le doresc celor din jur, să li se îmbolnăvească sau moară copiii și alte astfel de anomalii!
 • Celor mai puțin puri, care se ascund în spatele mișcărilor caritabile, le dau un sfat (că eu pot că n am cunoscut până acum un om nici mai deștept sau mai puternic sau mai asumat decât mine): căcând va porniți cu tavaluguri de genul asta, nimic nu va mai fi ca înainte! Mizeria tavalugului ia pe oricine și scoate la iveală gunoi…că asta fac furtunile toate!”.

 

Reacțiile vedetelor la decizia postului tv de a renunța la Dana Budeanu

Imediat după anunțul neașteptat făcut de Pro Tv, vedetele au reacționat.

În vreme ce Dragoș Bucurenci a consemnat scurt 'Bravo, Pro Tv', Alex Dima a reacționat și el, la rândul său, pe Facebook. 'Și cu asta, basta!', acesta a fost mesajul jurnalistului de la 'România, te iubesc'.

Foto: Facebook, captură foto Pro Tv

Citește și:

ULTIMELE CUVINTE pe care fosta soţie i le-a spus lui Mihai Constantinescu: „O să-l iubesc întotdeauna!'/Declaraţia sfâşietoare a Mihaelei Constantinescu

Colectiv. 65 de suflete cu aripi de îngeri. Încă vă plângem și încă ne plângem…

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter