Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani: “Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Dana Săvuică duce dorul siluetei de odinioară, când defila pe marile podiumuri de modă, și când își permitea orice răsfăț culinar. Vedeta recunoaște că a luat o serie de măsuri pentru a se menține în formă.Dana Săvuică nu a avut fluctuații de greutate de-a lungul timpului, însă, odată cu înaintarea în vârstă, metabolismul se schimbă și dorința de a nu lua kilograme în plus trebuie susținută prin disciplină alimentară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani. Dana Săvuică și-a micșorat porțiile de mâncare și recunoaște că după ora 19.00 și-a impus să nu mai consume nimic. Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe', a declarat, pentru VIVA!, Dana Săvuică.

Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani: Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria' / EXCLUSIVCum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani: Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria' / EXCLUSIV

Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani. Apa, soluția salvatoare

Fostul manechin pune în practică sfatul primit de la un medic.  Dacă i se face foame după ora 19.00, când a savurat cina, Dana Săvuică rezistă eroic. Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete. Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame.  Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă', ne-a povestit ea.

Citește și: Ce interdicție a primit Dana Săvuică după operația de hernie de disc: „Era să îmi paralizeze piciorul dacă nu…”

Citește și: Perioada dificilă prin care trece Dana Săvuică la 52 de ani: „Menopauza ne distruge tot echilibrul nostru' 

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: „Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună” / EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea a primit 3000 de dolari la primul job în modelling: I-am pus în ghiozdan și am plecat cu trenul la Tecuci'/ EXCLUSIV

Are liber la sport

Pe lângă disciplina alimentară, sportul este esențial pentru a fi în cea mai bună formă fizică. Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu'.

Fără cure drastice

Dana Săvuică nu este de acord cu regimurile drastice de slăbit și nu și-a privat organismul de hrană nici în perioada în care era manechin. Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile', a punctat ea.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter