Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: "Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună" / EXCLUSIV

Publicat pe

Dramele din viața lui Mihai Mitoșeru. Prezentatorul Kanal D a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte. „Viața mea a fost, într-adevăr, ca o roată, când bine, când rău', susține prezentatorul care ne-a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a avut de depășit. A reușit să treacă peste greutăți apelând la ajutor specializat, iar încercările de până acum nu l-au îngenuncheat, chiar dacă, până la 46 de ani, viața lui a fost un adevărat roller coaster.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Povestește-ne, te rog, și despre copilăria ta! Știu că prezența paternă nu a existat în viața ta încă de la o vârstă mică… În ce mod te-a afectat asta? Chiar dacă mama ta a suplinit ambele roluri, ai simțit lipsa tatălui tău?

Da, am simțit lipsa tatălui o perioadă. A plecat când eram în școala generală, în primele clase, nu îmi mai aduc aminte. Mama a fost și mamă, și tată în perioada aia. Tata, pentru că nu se înțelegea cu mama, nu mă mai vizita nici pe mine. Mi-a recunoscut că a greșit, i-a părut rău, dar era prea târziu. Norocul meu a fost că mama s-a recăsătorit cu un om care practic m-a crescut, s-a purtat frumos cu mine, ceea ce a însemnat enorm. După niște ani, au divorțat, dar eram destul de mare și nu am mai avut probleme. I-am simțit lipsa și am fost alături de el când s-a îmbolnăvit. Am dorit să uităm ce a fost.

Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: "Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună" / EXCLUSIVMihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: "Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună" / EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru: „Când am aflat că tata are cancer, am fost lângă el'

Cu 6 ani în urmă, tatăl tău s-a stins din viață… Știu că, ani de zile, între voi nu au existat relații. Ce te-a determinat să iei legătura cu el? Ai rămas cu vreun regret privind relația voastră?

Aș fi avut un regret dacă nu aș fi fost lângă el în perioada aia. În momentul în care am aflat că tata are cancer, am fost lângă el, nu aveam cum să procedez altfel. Poate regret că n-am încercat să iau legătura cu el mai devreme, dar în mintea mea era că tatăl trebuie să vină la copil, nu invers. Îmi pare foarte bine că am fost alături de el în perioada aia de trei ani, ne-am simțit bine împreună, am recuperat măcar o mică parte din relație. Și acum mă uit în telefon și este greu să văd că nu mă sună, pentru că vorbeam destul de mult.

Cine este tatăl prezentatorului de la Kanal D, Mihai Mitoșeru

Mariajul dintre Cemelia și Dam Mitoșeru a fost unul presărat cu multe momente si amintiri neplăcute. „Am avut o căsnicie nefericită cu Mitoșeru! Am tras cât am putut eu de această relație, nu m-a înșelat, nu m-a bătut, dar pur şi simplu s-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternității, cu Mihai în brațe. Venise mama să mă scoată din spital pentru că el jucase toți banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru și am spus GATA!', a povestit la un moment dat Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter